Sedinta foto Craciun Bucuresti – Amintiri de familie nepretuite

Sedinta foto Craciun Bucuresti – Amintiri de familie nepretuite

Sedinta foto Craciun Bucuresti – Amintiri de familie nepretuite


Sedinta foto Craciun Bucuresti - Anastasia - Studio foto craciun Bucuresti


In fiecare an in perioada sarbatorilor de iarna, alaturi de cei care isi doresc amintiri dragi de familie, imi place sa organizez o sedinta foto Craciun Bucuresti. Cu toate ca locatia noastra este in Bucuresti, sunt multi cei care vin din alte orase ale tarii pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi la o sedinta foto profesionala de Craciun. Toate acestea nu sunt doar fotografii sau poze de Craciun, ci reprezinta amintiri dragi, clipe frumoase pe care ne dorim sa le petrecem alaturi de oamenii pe care ii iubim. Da, exista un cost pe care cu totii il platesc pentru o ora in studio, insa acest cost de cele mai multe ori este neglijabil in comparatie cu momentele frumoase pe care le experimentam.

Cat costa o sedinta foto Craciun Bucuresti?

Pretul unei sedinte foto de Craciun variaza de perioada aleasa, aici puteti vedea toate detaliile despre preturi. Iar in luna Ianuarie, pentru ca in general in aceasta perioada ajung cei care nu au mai gasit liber inainte de Craciun sau cei care sarbatoresc aceasta zi pe rit vechi, costul este 500 lei indiferent ca vorbim de zile din timpul saptamanii sau weekend. Asadar un cost gestionabil, zic eu, comparativ cu valoarea amintirilor si a experientei de care ne bucuram la o sedina foto Craciun. Mai multe detalii despre conditiile sedintelor foto de Craciun si programari puteti vedea accesand butonul de mai jos.

Pret Sedinta foto Craciun


Sedinta foto Craciun Bucuresti- Studio foto Craciun Bucuresti - Fotograf Craciun


Cat de importanta este pentru noi o sedinta foto Craciun?

Cu siguranta ca fiecare stabilim cat de importante sunt amintirile pentru noi, insa o astfel de experienta cu siguranta ca are un grad foarte ridicat de importanta. Si pentru ca avem ocazia sa experimentam poate pentru prima data o sedinta foto profesionala de Craciun. Precis ca emotiile ne vor da de furma si ca ne vom fastacii, poate chair va fi usor incomod sa ne exteriorizam in fata unui strain care are rolul de fotograf Craciun, insa va promit ca dupa cateva minute ne vom imprietenii si sigur ne vom simti extraordinar impreuna. Totul se invarte in jurul unei experiente unice pe care ne-o dorim pentru noi si familia noastra. Daca ma intrebati pe mine, sedinta foto Craciun Bucuresti este poate cel mai important prilej de a crea amintiri alaturi de cei dragi mie. Chiar si din aceasta postura de fotograf profesionist de Craciun si eu la randul meu merg alaturi de familie la un studio foto Craciun pentru a beneficia de amintiri frumoase. Asadar importanta variaza in functie de fiecare si de cat pret punem pe amintirile noastre.

Cum arata de obicei decorul pentru sedinta foto Craciun Bucuresti?

In fiecare an ne place sa ne autodepasim si sa facem din locatia de care dispunem cel mai frumos spatiu pentru creat amintiri pretioase in perioada sarbatorilor de Craciun. In momentul in care voi veti decide sa veniti la o sedinta foto Craciun in Bucuresti, ne dorim ca totul sa fie ca un vis, ca un basm frumos cu Mos Craciun si spiridusi. Ne place sa credem ca locatia noastra este chiar casuta lui Mos Craciun din Bucuresti, acolo unde copii vin sa lase scrisori cu dorintele lor si cadourile preferate. Astfel toata sedinta foto de Craciun se va desfasura intr-un cadru de poveste, totul fiind parca desprins din cele mai frumoase filme de Craciun. De obicei in studio foto Craciun Bucuresti gasim 4 incaperi dintr-o viluta interbelica, toate decorate special pentru a emana caldura sarbatorilor de iarna. Va asteptam cu ciocolata calda pentru copii si vin fiert cu scortisoara pentru mami si tati, astfel incat totul sa fie nu doar o sedinta foto de Craciun, ci o poveste devenita realitate.


Cum ar fi bine sa ne pregatim pentru o sedinta foto de Craciun?

Pregatirile inainte de sedinta foto de Craciun sunt foarte importante, sunt multe lucruri de care trebuie sa tinem cont. De la tinute, accesorii, pana la cadouri ce ne dorim sa le oferim copiilor atunci, toate sunt extrem de importante pentru a face din aceasta sedinta foto profesionala ceva de neuitat. In general imi place sa fac recomandari feicarei familii care urmeaza sa ne treaca pragul. In functie de componenta familiei si de ceea ce isi doreste fiecare exista anumite puncte mai improtante care ar fi bine sa fie avute in vedere, iar altele mai putin importante. Si pentru ca mi-am dorit ca toate aceste recomandari pentru pregatirea de sedinta foto Craciun, am elaborat un mic ghid care sa vina in ajutorul tuturor celor care urmeaza sa ne viziteze. Va invit prin butonul de mai jos sa consultati si voi acest ghid, sunt sigur ca va fi de folos si ca va va oferi cea mai buna perspectiva pentru a va pregati de sesiunea foto.

Ghid Sedinta foto Craciun

Cum procedezi pentru a face rezervare la sedinta foto Craciun?

Cel mai simplu mod este sa ma sunati, la telefon avem ocazia sa ne si cunoastem si astfel va voi oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va face o idee despre cum urmeaza sa se desfasoare sedinta foto Craciun Bucuresti. Apoi va voi trimite mai multe informatii prin mesaj, whatsap sau facebook, continand programatorul cu datele ramase libere si detalii depsre conditiile de respectat pentru a face aceasta rezervare. Si pentru ca tot am ajuns la acest subiect, ma gandesc  ca v-ar fi de folos aceasta informatie chiar aici, fara a mai cauta printre postarile si articolele de pe site. Pentru rezervarea unei sedinte foto Craciun este necesar a se achita un tarif de 150 lei, conform facturii emise, reprezentand cuantumul necesar pentru a beneficia de siguranta slotului pe care vi-l doriti.  Asadar, este destul de simplu vorbind la telefon toate aceste detalii, insa ma puteti contacta fara griji si prin formularul de contact sau direct pe facebook. Mai jos sunt cele doua modalitati de a lua legatura.

Formular Contact Contact Facebook