<span class="hidepagetitles_toggle_title">SEDINTA FOTO CRACIUN</span>

SEDINTA FOTO CRACIUN

Cea mai frumoasă experiență!

programează o Ședință foto de Crăciun !

Timp rămas până la Crăciun

zile
ore
minute
secunde

Ședințe foto de CrăciunOfertă prețuri:

Prețul unei ședințe foto de Crăciun variază în funcție de perioadă, după cum urmează. Mai multe detalii despre fiecare pachet, vezi mai jos.
Rezervările sunt deschise!

– Avans – 200 lei
– maxim 4 persoane
– durata 50 minute
– 40-70 fotografii predate
– predare în maxim 14 zile
– preț pentru Luni-Vineri
Preț în zile de weekend
– Avans – 200 lei
– maxim 4 persoane
– durata 50 minute
– 40-70 fotografii predate
– predare în maxim 10 zile
– preț pentru Luni-Vineri
Preț în zile de weekend
– Avans – 200 lei
– maxim 4 persoane
– durata 50 minute
– 40-70 fotografii predate
– predare în maxim 7 zile
– preț pentru Luni-Vineri
Preț în zile de weekend
– Avans – 200 lei
– maxim 4 persoane
– durata 50 minute
– 40-70 fotografii predate
– predare în maxim 5 zile
– preț valabil și in zilele săptămânii și în weekend
– Avans – 200 lei
– maxim 4 persoane
– durata 50 minute
– 40-70 fotografii
– predare maxim 14 zile
– preț valabil și in zilele săptămânii și în weekend

Ședința foto de CrăciunCondiții de rezervare și desfășurare

pentru rezervare se achită un avans nereturnabil în caz de anulare;
în prețurile standard sunt acceptate persoane singure, cupluri sau familii cu maxim 4 membri (exemplu: mama, tata și 2 copii);
familiile cu mai mult de 4 membri sunt binevenite contra unui tarif suplimentar de 50lei/persoană extra;
100 lei tarif suplimentar animale de companie (câini talie mică/medie și pisici);
durata unei ședințe foto de Crăciun este de maxim 50 minute, fară exceptii sau prelungiri;
se predau între 40 și 70 de fotografii de Crăciun, în funcție de modul în care colaborează copii;
toate fotografiile predate sunt editate (retușul avansat reprezentând îndepărtare coșuri, semne, cicatrici, celulită se tarifează suplimentar pentru fiecare poză);
predarea fotografiilor se face prin galerie online privată;
timpul de predare maxim variază în funcție de perioada în care are loc ședința foto(sau maxim până în ziua de Crăciun, pentru acele ședințe realizate cu câteva zile înainte);
! De asemenea vă rog să respectați ora de începere a sesiunii și să evitați pe cât posibil întârzierile. În caz de întârziere la ora programată, ședința foto se va desfășura în timpul rămas din programare. Pentru întârziere ce depasesc 20 minute, sesiunea foto se va considera anulată, avansul achitat fiind nereturnabil. Reprogramările se fac cu cel putin 7 zile înaintea orei programate, prețul fiind adaptat pentru noua dată stabilită, în caz contrar va fi necesar un nou avans.

Sau scrie-mi pe pagina de Facebook!

Ședință foto de Crăciun cu Alex Păsărelu

Studio foto Craciun Bucuresti - Sedinta foto Craciun Bucuresti - Sedinta Craciun Bucuresti (1)

Când începem?

Salutare dragilor, am plăcerea de a vă informa că în perioada 1 Noiembrie – 10 Ianuarie vă aștept pe toți în Căsuța lui Moș Crăciun pentru a realiza fotografii profesionale de CrăciunDeschid oficial agenda pentru preluarea de rezervări începând cu data de 1 Septembrie, în limita locurilor disponibile. Atenție, locurile sunt foarte limitate, iar cererile foarte multe. Din experiența din anii trecuți, în mai putin de două săptămani am ocupat toate locurile disponibile pentru ședinta foto de Crăciun. Ca atare, fiți pe fază! Accesează ghidul de mai jos pentru a ințelege cum se desfășoara o ședinta foto de Crăciun în studio.

Studio Foto de CrăciunCum ajungi?

Adresa noastră este usor de găsit pe google maps sau waze, nu trebuie decât să introduci Strada Popa Soare nr. 68, și vei ajunge numai decât. Suntem la parterul casei cu aer interbelic, acolo unde sunt toate luminițele de Crăciun aprinse la geamuri. Sau apasă pe unul din butoanele acestea pentru a naviga direct.

DE CE SĂ FACI FOTOGRAFII PROFESIONALE DE CRĂCIUN?

Cu ce mă deosebesc față de ceilalți fotografi

TIMP DE LIVRARE RAPID

Fiecare Sedință foto de Crăciun este atent editată, respectând timpul de livrare oferit în oferta de prețuri. Astfel veți avea fotografiile chiar înainte de Crăciun.

COMUNICARE

Răspund rapid tuturor intrebărilor despre ședințele foto de Crăciun. Programările se fac prin whatsapp astfel încât veți avea amintirile asigurate.

FOTOGRAF ATESTAT

Nu doar prin experiență de peste 17 ani in acest domeniu, din care 6 ani in fotografierea familiilor cu copii mici, ci atestare profesionala.

SIGURANȚĂ

Siguranța amintirilor voastre sunt o prioritate pentru mine, de aceea toate fotografiile realizate sunt arhivate in cel mai scurt timp si pastrate pe medii sigure de stocare locale si cloud.

CEA MAI BUNĂ TEHNOLOGIE​

Am înțeles ca in activitatea mea pentru o reușită sigura, pe lângă experiență, exhipamentul de utlima tehnologie este musai sa fie parte din trusa mea de fotograf profesionist de Crăciun.

LUCREZ LEGAL FISCALIZAT

Pentru că este o activitate profesionala de cea mai bună calitate și pentru a vă oferi încredere, modul în care lucrez este fiscalizat si legal de fiecare dată. Firma mea si PFA-ul sunt inregistrate la Registrul Comerțului.

Vrei un album foto de Crăciun?

dimensiunie 20x20cm
20 pagini din hârtie fotografică
copertă din piele ecologică
printul se realizează pe hârtie foto
5 modele de design copertă
4 tipuri de material
3 culori pentru copertă
livrare în 5 zile de la comandă
livrare prin curier (25 lei) sau ridicare de la studio gratuit

Câteva motive în plus pentru care să rezervi o Ședință Foto de Crăciun

În fiecare an cu toții ne dorim cele mai frumoase amintiri alături de familie și cei dragi și ne gândim la ce cadouri am putea cumpăra pentru a-i face fericiți sau măcar pentru a le aduce un zâmbet pe fețele încruntate de la atata muncă.
Cu toate că există în fiecare an un târg de Crăciun, v-ați gândit vreodată să investiți într-o ședința foto Crăciun ca și cadou? V-ați gândit vreodată să apelați la un fotograf profesionist de Crăciun care să vă ofere amintiri frumoase într-un cadru de vis și un decor minunat cu tematică de Crăciun?
Fotografiile profesionale de Crăciun sunt cel mai frumos cadou în perioada sărbătorilor de iarnă, iar de acum visul a devenit realitate pentru că avem un studio foto Crăciun cu o amenajare spectaculoasă. Drept urmare vă așteaptă la fiecare sfârșit de an pentru vă oferi un portret de familie reușit! Așa cum am spus, casa lui Moș Crăciun vine în întâmpinarea voastră pentru o ședința foto Crăciun așa cum ai visat.
Studio-ul nostru constă într-un apartament cu 4 încăperi aflat la parterul unei vile interbelice din centrul Bucureștiului, special amenajat astfel încât să surprindem în cel mai frumos mod spiritul Crăciunului și al sărbătorilor de iarnă.
Va aștept cu cafea proaspată și miros de scorțișoară să ne vizitați, iar eu vă voi oferi cea mai frumoasa experiență la această ședința foto Crăciun.
Toate imaginile cu care veți rămâne dupa ședința foto sunt realizate de fotograf profesionist Crăciun: Alex Păsărelu

Studio foto Craciun Bucuresti

Decorul în imagini:

Vizitează pagina de Facebook!

pentru mai multe fotografii


Galerie fotografii de Crăciun


Decoruri, imagini și amenajare spații

Realizate de Little Corner