Premii

Catalogul Fotografi Cameramani - fotograf nunta

CATALOGUL FOTOGRAFI CAMERAMANI

Catalogul Fotografi-Cameramani.ro este cel mai mare catalog de servicii foto si video pentru nunta si alte evenimente din Romania. Aici este inscris fiecare fotograf de nunta ce doreste sa fie recunoscut la nivel national si asta pentru ca acest portal este o modalitate excelenta de a ajunge direct la viitorii clienti. Si asta pentru ca printr-o simpla cautare dupa oras si buget, regasesti toti acei fotografi de nunti pe care merita sa-i iei in calcul pentru evenimentul tau. Dar acest catalog nu este doar un instrument de a ajunge la clineti, ci reprezinta de asemenea o modalitate excelenta de promovare si afirmare la nivel national. Asta datorita faptului ca Fotografi-Cameramani organizeaza in fiecare an Concursul Naţional de Fotografie şi Videografie de Nunta din România. Si cum ii sta bine oricarui fotograf de nunta era imposibil sa nu fi participat si eu la acest concurs. Am luat aceasta hotarare in urma cu cativa ani, cand am considerat ca nivelul de calitate al serviciilor oferite este in pozitia optima pentru a incepe sa obtin premii si distinctii pentru recunoastere nationala si internationala. Astfel la editiile din 2017, 2018, 2019 am reusit sa obtin la randu-mi nominalizari importante si premii in fotografia de nunta. Pe langa aceasta competitie ce se desfasoara la finalul fiecarui sezon de nunta, catalogul desfasoara pe toata perioada anului un concurs prin care fotografiile cele mai bune beneficiaza de recunoastere constanta. Astfel am reusit de asemenea sa obtin numeroase distinctii precum Selectia Editorilor si Selectia Zilei. 

Premii si distinctii Fotografi-Cameramani.ro:

 

TOP10 – Cei mai buni fotografi de nuntă din România în 2019

*mai multe distictii ca fotograf de nunta in catalogul Fotografi-Cameramani.ro aici

Top 10 cei mai buni Fotografi de nunta - Gala de premiere a concursului national de fotografie de nunta

imagini premiate fotograf nunta - fotografi-cameramani.ro imagini premiate fotograf nunta - fotografi-cameramani.ro

 


Fotograf Nunta Fearless Photographers

FEARLESS PHOTOGRAPHERS

Fearless Photographers este o asociatie internationala de prestigiu destinata celor mai buni fotografi de nunta din lume. Fearless s-a remarcat in presa internationala precum HuffPost, BBC, MSN, Boredpanda, Buzzfeed precum si pe site-uri ale revistelor de profil care se adreseaza mireselor la nivel international precum Brides Magazine. Astfel Fearless reprezinta o modalitate excelenta pentru orice fotograf nunta sa se faca cunoscut la nivel national si international. Practic aceasta asociatie intruneste asa zisii fotografi de nunti “neinfricati” gata oricand sa realizeze imagini fabuloase pentru clientii lor. La randul meu am aplicat cu cativa ani in urma pentru a deveni membru al acestei organizatii fabuloase, reusind dupa cateve incercari sa fiu acceptat. A fost o realizare imensa pentru cariera mea de fotograf nunta sa fiu acceptat intr-o asemenea organizatie de prestigiu, prin asta demonstrandu-mi ca nivelul muncii mele este cel pe care mi l-am dorit, confirmandu-mi inca odata ca directia si dezvoltarea mea ca fotograf profesionist este pe cel mai bun fagas. Astfel dupa multa munca am reusit sa intru in randurile celor mai buni fotografi de nunta din lume reusind sa adaug in portofoliu cateva distinctii Fearless cu care ma mandresc enorm.

Premii si distinctii Fearless Photographers:


This-is-reportage-wedding photographer - alex pasarelu - Belle Art Photography

This is Reportage

In urma cu ceva timp aflam de This is Reportage, si despre cum aceasta comunitate internationala cauta doar momente faine si reale din timpul nuntilor. Am simtit ca aceasta asociatie internationala este exact pe stilul meu fotografic si eram sigur ca prezenta mea aici imi va aduce doar satisfactii si sansa de a invata si mai multe de la fotografi extraordinari. Nu a trecut mult timp si primele distinctii au inceput sa apara, asta fiind confirmarea ca stilul meu fotografic documentar si ceea ce promovez prin Belle Art Photography ca si fotograf de nunta este exact ceea ce trebuie pentru a face parte din aceasta frumoasa comunitate. In prezent aceasta asociatie este oarecum la inceput, fiind lansata oficial in 2018, insa intr-un timp extrem de scurt a capatat o uriasa notorietate si multi fotografi de nunta de top din Romania si din afara tarii au aderat acestui frumos curent documentarist. Abia astept sa adun si mai multe distinctii si astfel munca mea de fotograf profesionist sa fie din ce in ce mai apreciata.

Premii si distinctii This is Reportage:


This-is-reportage-wedding photographer - alex pasarelu - Belle Art Photography

WEDDING PHOTOGRAPHY SELECT

Wedding Photography Select, Organizatie ce a luat nastere in Marea Britanie care dupa scurt timp a prins contur la nivel international in prezent reprezentand o asociatie de renume printre fotografii de nunta. In aceasta organizatie sunt membru de mai bine de 2 ani, timp in care prin experienta acumulata am reusit sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor. Astfel am fost bucuros sa ma aflu printre castigatorii colectiei 41 a sezonului 2019.

Premii si distinctii WPS:


Fotograf Nunta - myWedd - Wedding Photographer

MyWedd – Wedding Photographers

MyWedd Wedding Photographers este la fel ca Fearless o organizatie internationala destinata fotografilor de nunta. Aici strategia de afisare a fiecarui fotograf nunta se bazeaza pe premii obtinute in urma participarii la concursurile anuale cat si pe baza aprecierilor din partea colegilor fotografi si a editorilor acestui director. Aceasta organizatie aduce un mare beneficiu industriei fotografiei de nunta prin listarea acelor fotografi care au un nivel calitativ ridicat al imaginilor pe care le livreaza clientilor. In aceasta organizatie am placerea de a ma afla in topul fotografilor de nunta din Romania, ocupand locul 5 intre fotografii de nunta din Bucuresti si locul 8 in topul fotografilor de nunta din intreaga tara. Astfel pot spune ca ma mandresc sa ma aflu in Top 10 din Romania si in Top 5 din Bucuresti, printre nume grele si cu mult mai multa experienta. Asta imi confirma inca odata ca ceea ce fac la fiecare proiect fotografic fac asa cum ar trebui, iar comunitatea fotografica apreciaza ca sunt unul din cei mai buni fotografi de nunta.

Premii si distinctii MyWedd:

*mai multe distictii ca fotograf de nunta pe MyWedd aici

fotograf nunta - premii fotografie nunta mywedd.com

fotograf nunta bucuresti - premii fotografie


fotograf nunta - premii fotograf nunta

SLR Lounge

Nu demult am decis sa ma alatur si comunitatii SLRLounge, unde am reusit o performanta formidabila, pe care o voi descrie putin mai jos :). Inainte insa as vrea sa va vorbesc putin despre ceea ce este si reprezinta SLRLounge. Aceasta organizatie a fost fondata cu foarte multi ani in urma sub forma unui hub educational dedicat tuturor fotografilor profesionisti de nunta din lume. Cu timpul a devenit una din cele mai importante si apreciate organizatii  cand vorbim despre workshop-uri, cursuri, premii, articole in presa online si scrisa, organizatie ce are in prezent si propria publicatie sub forma unei reviste dedicata profesionistilor. Inca de cand exista, aceasta organizatie a facut toate eforturile posibile in a recunoaste munca depusa de fiecare fotograf nunta ce ii calca pragul. Printr-un efort al intregii comunitati fiecare fotograf de nunta poate urca o singura data pe luna o fotografie pentru a fi supusa criticilor si voturilor celorlalti fotografi, iar daca scorul si criticile sunt de partea imaginii respective, o comisie formata din cei mai buni fotografi de nunta din lume o evalueaza apoi si ii acorda sau nu o distictie.

Premiile si distinctiile acordate de SLRLounge sunt in ordinea importantei, Ascent Award, acordat la doar 5% din imaginile ajunse in finala, Summit Award, acordat la doar 3% din imaginile ajunse in finala si Apex Award, acordat la doar 1% din cele mai bune imagini din colectie.

Astfel am avut onoarea ca de-a lungul anului 2018 sa particip cu cateva fotografii in scopul unei critici constructive si a unei evaluari obiective din partea comunitatii fotografilor si am reusit sa obtin 3 premii fabuloase. Summit Award in Aprilie 2018, Ascent Award in Noiembrie 2018 si cel mai frumos dintre toate, la final de an Apex Award in Decembrie 2018. Totodata ultima fotografie premiata cu Apex award a fost inclusa in colectia celor mai bune 44 fotografii a anului 2018.

Mai multe detalii despre aceasta reusita aici: 44 Extraordinary Wedding Portraits & Moments

In 2019, odata cu acest an plin doar de proiecte frumoase am iarasi onoarea de a a avea o imagine premiata in luna Martie cu distictia  Summit Award, o reusita de la nunta Dianei alaturi de Eduard. Totodata apar doua noi articole in care imaginile mele sunt prezentate, mai mult decat atat pot spune ca am devenit unul dintre cei care contribuie din cand in cand la articolele SLR Lounge.

Articole la care am contribuit:

34 Unforgettable Award-Winning Wedding Images

Tips To Overcome Bad Weather From 14 Wedding Pros

40 Award-Winning Images That Demand A Second Look

11 Pros Tell Us About The Gear They Regret Buying

48 Incredible Photos That Capture The Beauty Of Weddings

SLR Lounge Awards April 2018 Winners Announced!

Premii si distinctii SLRLounge:

SLR Lounge Awards - fotograf nunta- fotograf premiat

fotograf nunta bucuresti - fotograf premiat - fotograf cununie civila - awarded wedding photographer
fotograf de nunta Bucuresti - fotograf evenimente - cununie civila - awarded wedding photographer

PROWED AWARD

Prowed Award este o asociatie internationala de prestigiu in fotografia de nunta. Anual aceasta asociatie organizeaza un mare concurs destinat tuturor fotografilor de nunta din lume, cu peste 10.000 de imagini inscrise oferind astfel recunoastere si apreciere internationala tuturor celor care au reusit sa convinga juriul cu imaginile lor. Printre juratii competitiilor organizate de ProwedAward se numara nume grele ale fotografiei de nunta, precum Ken Pak, Cristiano Ostinelli, Cafa Liu, Victor Lax si multi altii.

Incepand cu 2019 am fost si eu selectat pentru a face parte din aceasta organizatie de prestigiu primind inca din prima zi recunoastere pentru unele din imaginile pe care le-am realizat. Acestea au fost premiate cu “Alegerea Editorilor”, astfel facand parte dintr-o selectie restransa de fotografi de nunta din Romania care fac parte din aceasta organizatie.

Premii si distinctii Prowed Award: