DESPRE MINE

fotograf nunta - fotograf familie - fotografii familiefotograf nunta - fotograf familie - fotografii familie

Fotograf
Alex Pasarelu

Salutare dragi prieteni, eu sunt Alex, îmi pare bine să vă cunosc! Sper să vă placă omul din spatele Belle Art Photography.

Toți cei care mă cunosc pot spune că sunt o persoană plină de umor și voie bună, dar și foarte pasionat pentru munca mea. Sper să te conving și pe tine!

Sunt îndragostit până peste urechi de fetița și soția mea. Ele mă inspira să iubesc ceea ce fac, fotografie cu viață.

Iubesc să creez amintiri, de aceea iubesc ceea ce sunt, fotograf profesionist de nunta, de familie si fotograf de botez. De ce? Pentru că iubesc emoțiile, iubesc frumosul și mai ales pentru că imi place să lucrez cu oameni care se iubesc.

Desigur că abordez și alt tip de fotografie, precum fotografia comercială, fotografia de sport și auto, fotografia de produs și cam orice altceva ce ține de arta vizuală. Da, pot spune ca sunt si fotograf de business si corporate.

Te aștept cu drag să mă contactezi pentru orice întrebare legată de activitatea mea și te invit să răsfoiești paginile galeriei mele sau mă poți urmării pe rețele de socializare. 

 

Facebook | Instagram | Youtube


Canalul meu de Youtube – Vorbim Fotografie

Cu ceva timp in urma din dorinta de a incuraja educatia in fotografia de nunta si nu numai am inceput sa fac vlog. Cu timpul am realizat ca educatia nu vine doar din carti, ci o mare parte o “furi” de la cei cu mai multa experienta decat tine. Si uite asa ma gandesc ca la momentul in care eu am inceput fotografia profesionista ca nu existau in zona de online canale de educare sau modalitati prin care sa iei informatia necesara pentru a fi mai bun. Acum insa, odata cu era digitalizarii, mai toate modelitatile de educare au ajuns in online. Iata ca si eu am inceput astfel sa ofer posibiltiatea fotografilor aflati la inceput de drum sa se inspire din ceea ce fac si sa beneficieze de informatii importante prin canalul meu de Youtube – Vorbim Fotografie. Daca esti curios sa vezi ceea ce fac, intra si tu si da un subscribe 🙂 Click pe imaginea de jos!

canal youtube - alex Pasarelu - Vorbim fotografie de nunta


Speaker la Shootless 2020 – Conferinta Nationala de Fotografie de Nunta

Shootless 2020 - conferinta fotografie de nunta - Speaker Alex Pasarelu - Fotograf nunta Bucuresti

Shootless 2020, este una din cele mai mari conferinte despre fotografia de nunta din Romania. In acest an, voi avea placerea de a urca pe scena, in fata a peste 300 colegi fotografi, in calitate de Speaker. Cu aceasta ocazie voi vorbi despre ceea ce fac in calitate de fotograf nunta si ce inseamna sa pui suflet in amintirile celor pe care ii fotografiezi. Voi vorbi despre motivatie si sacrificiile unui fotograf de nunta intr-o piata atat de variata si dinamica. Totodata, ca parte din prezentarea mea le voi forbi colegilor fotografi de nunta despre succesul meu si cum am reusit sa ma clases in primii 20 de fotografi pe plan national. Daca sunteti si voi curiosi sa vedeti de ce am fost invitat in aceasta postura, va invit pe pagina unde vorbesc despre reusitele mele pe plan national cat si international >>>aici<<<.


Promovat pe:

fotograf nunta - alex pasarelu - wedmag

 

fotografi cameramani nunta
fotograf nunta - premii fotograf nunta

 

shootLess - Fotograf Nunta - ShootLess Conference
lookslikefilm

this is reportage - fotograf nunta alex pasarelu
Fotograf Nunta Alex Pasarelu - Prowed Award