DESPRE MINE

Alexandru Pasarelu

Fotograf
Alex Pasarelu

Salutare dragi prieteni! Sper să vă placă omul din spatele numelui Belle Photography.

Toți cei care mă cunosc pot spune că sunt o persoană plină de umor și voie bună, foarte pasionat pentru munca mea și mai spun unii, talentat.

Sunt îndragostit până peste urechi de fetița și soția mea. Ele mă inspira să fac ceea ce imi place cel mai mult, fotografia cu viață.

Fotografiile mele și părerea clienților(acum dragi prieteni), spun totul despre ceea ce vreau să vă ofer.

Iubesc să creez amintiri, de aceea iubesc fotografia de nuntă și familie. De ce? Pentru că iubesc emoțiile, iubesc frumosul și mai ales pentru că imi place să lucrez cu oameni care se iubesc.

Desigur că abordez și alt tip de fotografie, precum fotografia comercială, fotografia de sport și auto, fotografia de produs și cam orice altceva ce ține de arta vizuală.

Te aștept cu drag să mă contactezi pentru orice întrebare legată de activitatea mea și te invit să rasfoiești paginile galeriei mele sau mă poți urmării pe rețele de socializare pentru mai multe despre omul care sunt. Facebook și Instagram.


Cum fotografia este ceea ce iubesc sa fac, am decis sa fac parte din mai multe organizatii nationale si internationale, cataloage pentru servicii de nunta, si nu numai. Mai jos puteti vedea cateva dintre ele.


fotografi cameramani nunta


lookslikefilm