DESPRE MINE

fotograf profesionist de nuntafotograf de nunta - fotograf de familie

Fotograf
Alex Pasarelu

Salutare dragi prieteni! Sper să vă placă omul din spatele numelui Belle Art Photography SRL.

Toți cei care mă cunosc pot spune că sunt o persoană plină de umor și voie bună, dar și foarte pasionat pentru munca mea. Sper să te conving și pe tine!

Sunt îndragostit până peste urechi de fetița și soția mea. Ele mă inspira să iubesc ceea ce fac, fotografie cu viață.

Iubesc să creez amintiri, de aceea iubesc ceea ce sunt, fotograf profesionist de nunta, de familie si fotograf de botez. De ce? Pentru că iubesc emoțiile, iubesc frumosul și mai ales pentru că imi place să lucrez cu oameni care se iubesc.

Desigur că abordez și alt tip de fotografie, precum fotografia comercială, fotografia de sport și auto, fotografia de produs și cam orice altceva ce ține de arta vizuală. Da, pot spune ca sunt si fotograf de business si corporate.

Te aștept cu drag să mă contactezi pentru orice întrebare legată de activitatea mea și te invit să răsfoiești paginile galeriei mele sau mă poți urmării pe rețele de socializare. 

Facebook | Instagram.


Cum fotografia este ceea ce iubesc sa fac, am decis sa fac parte din mai multe organizatii nationale si internationale, cataloage pentru servicii de nunta, si nu numai. Mai jos puteti vedea cateva dintre ele.


fotografi cameramani nunta
lookslikefilm