<span class="hidepagetitles_toggle_title">Sedinta foto Craciun impreuna cu familia</span>

Sedinta foto Craciun impreuna cu familia

Ședință foto de Crăciun împreună cu familia

 

 

Salutare dragilor, am placerea de a va informa ca in perioada 1 Noiembrie – 20 Ianuarie va astept pe toti in Casuta lui Mos Craciun pentru a realiza fotografii profesionale de Craciun. Ne deschidem oficial agenda pentru preluarea de rezervari incepand cu data de 15 Septembrie, in limita locurilor disponibile. Atentie, locurile sunt foarte limitate, iar cererile foarte multe. Din experienta din anii trecuti, in mai putin de o saptamana am ocupat toate locurile disponibile pentru sedinta foto de Craciun. Ca atare, fiti pe faza si ne scrieti de indata ce aflati de noi. 

Va invit sa consultati Ghidul pentru pregatirea unei sedinte foto de Craciun. Va asteptam cu drag la Studio foto de Craciun in Strada Popa Soare nr. 68, Bucuresti.


Oferta sedinta foto Craciun

 • pretul unei sedinte foto de Craciun variaza in functie de perioada, dupa cum urmeaza:
  • Noiembrie: 550 lei  (zile de weekend +50 lei)  SOLD OUT! 
  • Decembrie: 750 lei  (zile de weekend +50 lei)  SOLD OUT! 
  • Ianuarie – ultimele locuri libere:
2 Ian. – 10:30
4 Ian. – 9:00          600 lei    500 lei
13 Ian – 10:30
  • * fiți pe fază, se mai pot elibera locuri oricând!
 • pentru rezervare se achita in avans suma de 200 lei, nereturnabil in caz de anulare
 • in preturile standard sunt acceptate persoane singure, cupluri sau familii cu maxim 4 membri (exemplu: mama, tata si 2 copii)
 • familiile cu mai mult de 4 membri sunt binevenite contra unui tarif suplimentar de 50lei/persoana extra
 • durata unei sedinte foto de Craciun este de 50 minute
 • se predau intre 50-100 de fotografii de Craciun
 • toate fotografiile predate sunt editate
 • predarea fotografiilor se face prin galerie online privata
 • timp de predare maxim 5 zile (sau maxim până în ziua de Crăciun, pentru acele ședințe realizate cu câteva zile înainte)

*preturile pentru luna Noiembrie sunt valabile pentru rezervarile efectuate inainte de 31 Octombrie. Pentru rezervarile pe Noiembrie realizate dupa aceasta data, se aplica preturile lunii Decembrie. Preturile pentru luna Ianuarie sunt valabile pana la 15 Decembrie, dupa aceasta data, pretul se majoreaza la valoarea de 600 lei.

GHID SEDINTA FOTO  CONTACT


Reguli de urmat in contextul pandemiei Covid19

Controversă: Poate fi transmis COVID-ul prin fumul de ţigară?Siguranta ta si a familiei tale este pentru noi o obligatie si o responsabilitate pe care ne-o asumam. Ca atare intre fiecare sedinta se vor dezinfecta spatiile comune (cai de acces, toalete, manere, obiecte etc.).

 • Veti avea la dispozitie materiale dezinfectante (sapun lichid, prosoape de hartie, dezinfectanti lichizi);
 • Igienizarea mainilor este obligatorie atat pentru adulti cat si pentru copii, inainte de intrarea in locatie;
 • Nu se accepta accesul in studio cu incaltamintea de afara, pentru sedinta foto va recomandam sa va aduceti incaltaminte curata;
 • Nu se accepta in studio persoane care prezinta simptome de viroza respiratorie, gripa, rinite alergice, sau alte afectiuni specifice Covid19;
 • Se va verifica temperatura fiecarui membru al familiei si nu vor fi acceptate persoane cu temperatura corporala peste 37.3 grade Celsius;
 • Fotograful va purta masca de unica folosinta pe tot parcursul sedintei foto si o va schimba dupa fiecare sedinta foto.

De ce sa faci fotografii profesionale de Craciun?

In fiecare an cu totii ne dorim cele mai frumoase amintiri alaturi de familie si cei dragi si ne gandim la ce cadouri am putea cumpara pentru a-si face fericiti sau macar a le aduce un zambet pe fetele incruntate de la atata munca.

Cu toate ca exista in fiecare an un targ de craciun, v-ati gandit vreodata sa investiti intr-o sedinta foto Craciun ca si cadou? V-ati gandit vreodata sa apelati la un fotograf profesionist de Craciun care sa va ofere amintiri frumoase intr-un cadru de vis si un decor minunat cu tematica de Craciun?

Fotografiile profesionale de Craciun sunt cel mai frumos cadou in perioada sarbatorilor de iarna, iar de acum visul a devenit realitate pentru ca avem un studio foto Craciun cu o amenajare spectaculoasa. Drept urmare va asteapta la fiecare sfarsit de an pentru va oferi un portret de familie reusit! Asa cum am spus, casa lui Moș Crăciun vine in intampinarea voastra pentru o sedinta foto Craciun asa cum ai visat.

Studio-ul nostru consta intr-un apartament cu 4 incaperi aflat la parterul unei vile interbelice din centrul Bucurestiului, special amenajat astfel incat sa surprindem in cel mai frumos mod spiritul Craciunului si al sarbatorilor de iarna.

Va asteptam cu cafea proaspata si miros de scortisoara sa ne vizitati, iar noi va vom oferi cea mai frumoasa experienta la aceasta sedinta foto Craciun.

Toate imaginile cu care veti ramane dupa sedinta foto sunt realizate de fotograf profesionist Craciun: Alex Pasarelu


  Aici mai multe fotografii de Crăciun

 

Aici mai multe fotografii de Crăciun


GHID SEDINTA FOTO  CONTACT

Sună-mă: +4 0767 243 733