<span class="hidepagetitles_toggle_title">Sedinta foto Craciun impreuna cu familia</span>

Sedinta foto Craciun impreuna cu familia

Ședință foto de Crăciun împreună cu familia

 

 

Salutare dragilor, am placerea de a va informa ca in perioada 1 Noiembrie – 10 Ianuarie va astept pe toti in Casuta lui Mos Craciun pentru a realiza fotografii profesionale de Craciun. Ne deschidem oficial agenda pentru preluarea de rezervari incepand cu data de 15 Septembrie, in limita locurilor disponibile. Atentie, locurile sunt foarte limitate, iar cererile foarte multe. Din experienta din anii trecuti, in mai putin de o saptamana am ocupat toate locurile disponibile pentru sedinta foto de Craciun. Ca atare, fiti pe faza si ne scrieti de indata ce aflati de noi. 

Va invit si va rog sa consultati regulile de desfasurare a sedintei in Ghidul pentru pregatirea unei sedinte foto de Craciun.

De asemenea va rog sa respectati ora de incepere a sesiunii si sa evitati pe cat posibil intarzierile. In caz de intarziere la ora programata, sedinta foto se va desfasura in timpul ramas din programare. Pentru intarziere ce depasesc 15 minute, sesiunea foto se va considera anulata, avansul achitat fiind nereturnabil. Reprogramarile se fac cu cel putin 4 zile inaintea orei programate, pretul fiind adaptat pentru noua data stabilita. In caz contrar va fi necesar un alt avans.

Adresa Studio foto de Craciun: Strada Popa Soare nr. 68, parter, Bucuresti (reper zona de case Hala Traian).


Oferta sedinta foto Craciun

 • pretul unei sedinte foto de Craciun variaza in functie de perioada, dupa cum urmeaza:
  • 1 – 15 Noiembrie  SOLD OUT!
  • 16 – 30 Noiembrie   SOLD OUT!
  • Decembrie (exceptie 22, 23 Dec.) – 750 lei – LOCURI RAMASE 7
  • 22 si 23 Decembrie – 850 lei – LOCURI RAMASE 9
  • Ianuarie – 500 lei – LOCURI RAMASE 6
 • pentru rezervare se achita in avans suma de 200 lei, nereturnabil in caz de anulare
 • in preturile standard sunt acceptate persoane singure, cupluri sau familii cu maxim 4 membri (exemplu: mama, tata si 2 copii)
 • familiile cu mai mult de 4 membri sunt binevenite contra unui tarif suplimentar de 50lei/persoana extra
 • durata unei sedinte foto de Craciun este de 50 minute
 • se predau intre intre 40 si 70 de fotografii de Craciun
 • toate fotografiile predate sunt editate (retusul avansat reprezentand indepartare cosuri, semne, cicatrici, celulita se tarifeaza suplimentar)
 • predarea fotografiilor se face prin galerie online privata
 • timp de predare maxim 10 zile (sau maxim până în ziua de Crăciun, pentru acele ședințe realizate cu câteva zile înainte)

 

GHID SEDINTA FOTO  CONTACT WHATSAPP

Navigheaza cu Waze direct la studio prin apasarea iconitei → Navigheaza la Studio


Vrei un album foto de Craciun?

——————————————-

oferta album foto Craciun


De ce sa faci fotografii profesionale de Craciun?

In fiecare an cu totii ne dorim cele mai frumoase amintiri alaturi de familie si cei dragi si ne gandim la ce cadouri am putea cumpara pentru a-si face fericiti sau macar a le aduce un zambet pe fetele incruntate de la atata munca.

Cu toate ca exista in fiecare an un targ de craciun, v-ati gandit vreodata sa investiti intr-o sedinta foto Craciun ca si cadou? V-ati gandit vreodata sa apelati la un fotograf profesionist de Craciun care sa va ofere amintiri frumoase intr-un cadru de vis si un decor minunat cu tematica de Craciun?

Fotografiile profesionale de Craciun sunt cel mai frumos cadou in perioada sarbatorilor de iarna, iar de acum visul a devenit realitate pentru ca avem un studio foto Craciun cu o amenajare spectaculoasa. Drept urmare va asteapta la fiecare sfarsit de an pentru va oferi un portret de familie reusit! Asa cum am spus, casa lui Moș Crăciun vine in intampinarea voastra pentru o sedinta foto Craciun asa cum ai visat.

Studio-ul nostru consta intr-un apartament cu 4 incaperi aflat la parterul unei vile interbelice din centrul Bucurestiului, special amenajat astfel incat sa surprindem in cel mai frumos mod spiritul Craciunului si al sarbatorilor de iarna.

Va asteptam cu cafea proaspata si miros de scortisoara sa ne vizitati, iar noi va vom oferi cea mai frumoasa experienta la aceasta sedinta foto Craciun.

Toate imaginile cu care veti ramane dupa sedinta foto sunt realizate de fotograf profesionist Craciun: Alex Pasarelu


  Aici mai multe fotografii de Crăciun

 

Aici mai multe fotografii de Crăciun


GHID SEDINTA FOTO  CONTACT

Sună-mă: +4 0767 243 733


Reguli de urmat in contextul pandemiei Covid19

Controversă: Poate fi transmis COVID-ul prin fumul de ţigară?Siguranta ta si a familiei tale este pentru noi o obligatie si o responsabilitate pe care ne-o asumam. Ca atare cu regularitate se vor dezinfecta spatiile comune (cai de acces, toalete, manere, obiecte etc.).

 • Veti avea la dispozitie materiale dezinfectante (sapun lichid, prosoape de hartie, dezinfectanti lichizi);
 • Igienizarea mainilor este obligatorie atat pentru adulti cat si pentru copii, inainte de intrarea in locatie;
 • Nu se accepta accesul in studio cu incaltamintea de afara, pentru sedinta foto va recomandam sa va aduceti incaltaminte curata;
 • Nu se accepta in studio persoane care prezinta simptome de viroza respiratorie, gripa, rinite alergice, sau alte afectiuni specifice Covid19;;
 • Fotograful este vaccinat cu schema completa anti Covid.