Workshop Fotografie

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Workshop Fotografie</span>

Workshop Fotografie – Martie 2017

In perioada 20-24 Martie 2017, am avut placerea de a organiza un workshop de fotografie “Entry-Intermediate Level” in care ne-am distrat copios. Am petrecut cateva ore pretioase in sala de curs, unde am discutat despre principiile de baza in fotografie, exemplificand pe cat posibil fiecare situatie intalnita in experienta de pana acum.

Workshop-ul s-a adresat deopotriva fotografilor profesionisti cat si fotografilor entuziasti ce folosesc preponderent telefonul mobil. Da, atata timp cat dispozitivul folosit produce o imagine, poate fi folosit cu brio in a face fotografii frumoase! Stiu ca asta nu te face fotograf profesionist, dar este un pas in directia buna.

Pe parcursul cursului, cei prezenti au aratat implicare si foarte mare interes fata de subiectele abordate, astfel nu ne-am plictisit nicio secunda. Am avut ocazia de a fotografia atat la exterior cat si la interior si am incercat pe cat posibil sa abordam cat mai multe teme fotografice.

Workshop-ul de fotografie organizat in aceasta perioada este o premiera in portofoliul BelleFoto.ro si sper ca de aici inainte sa se dezvolte cat mai mult si cu cat mai multe subiecte si teme abordate, pentru a atrage cat mai multi cursanti.

Structura Workshop-ului a fost una simpla, insa sper ca a fost suficient de interesanta pentru a-i ajuta pe cei prezenti sa inteleaga cat mai bine anumite aspecte, sa structureze cat mai bine informatii pe care le detineau deja si astfel sa ii ajute intr-o tranzitie cat mai usoara catre “next level”.

In prima zi de workshop am discutat despre “Principii de baza in fotografie”, in a doua zi despre “Lumini si umbre”, reprezentand un aspect deosebit de important in intelegerea luminii, in a treia zi despre “Setari specifice ale aparatelor foto” cu exemple practice, urmand ca in a patra zi sa iesim in aer liber si sa fotografiem ce ne-a trecut prin obiectiv, intrand apoi la interior pentru a ne juca cu lumina de interior si cea naturala, ramanand ca in a 5-a zi sa analizez cateva fotografii ale fiecarui cursant, incercand sa il ghidez in a evolua cat mai bine si evident, aspecte ale editarii si prelucrarii foto si a software-urile pe care le poate folosi in editare.

Va las sa rasfoiti mai jos cateva fotografii pe care le-am realizat in cursul workshop-ului pentru a destinde putin atmosfera.

[photo_gallery_wp id=”4″]