Top 5 tematici de nuntă care te ajută să obții cele mai frumoase fotografii

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Top 5 tematici de nuntă care te ajută să obții cele mai frumoase fotografii</span>

Top 5 – Tematica de nunta care te ajută să obții cele mai frumoase fotografii


Ela & Ivan - Wedding Day- fotograf nunta Bucuresti, organizarea nuntii - fotograf profesionist - tematica de nunta


Îți plănuiești nunta, dar nu ai ales încă o tematica de nunta reprezentativă pentru evenimentul în cadrul căruia te vei bucura alături de cei dragi? Înseamnă că ai nevoie de câteva sugestii cu ajutorul cărora să poți obține cele mai frumoase fotografii din ziua în care alegi să pășești pe același drum pentru restul vieții împreună cu perechea ta! Ține cont de faptul că optând pentru o tematică interesantă, vei oferi unui fotograf nunta Bucuresti șansa de a lucra mult mai bine și de a jongla cu modul în care surprinde petrecerea de nuntă!

Tematica de nunta în pădure

Dacă ești o persoană căreia îi place natura și care își dorește să se înconjoare de frumusețea inegalabilă din pădurile pe care ni le pune la dispoziție această țară, poți lua în considerare ideea de a organiza întreg evenimentul departe de aglomerația marilor orașe, într-un cadru feeric. Gândește-te doar la câte moduri interesante de aranjare a meselor și a ringului de dans ai la dispoziție atunci când optezi pentru această variantă, dar și la povestea pe care un fotograf de nunta o va putea transpune în imagini!

Practic, în această situație vei deveni regele pădurii, iar domnița care îți va sta alături va fi regina naturii într-o atmosferă pe care, cu siguranță nu o vei uita! Mai mult, un fotograf nunta cu care alegi să colaborezi va putea surprinde zâmbete largi printre verdele crud al pădurii, se va putea folosi de o recuzită naturală, fără să plănuiască nimic dinainte, ci doar prin valorificarea tematicii ofertante pe care i-o pui la dispoziție!

O tematică boemă

O altă idee interesantă de tematică pentru nuntă este cea boemă. Alege să folosești decorațiuni de basm, flori care să transforme locația petrecerii într-un vis devenit realitate, dar și ținute minunate, în care să te simți confortabil și care să te pună în valoare. Ține cont de faptul că astfel vei oferi unui fotograf evenimente posibilitatea de a se juca din punct de vedere creativ cu toate imaginile pe care le surprinde. Acesta se va putea folosi de toate elementele pe care le-ai ales împreună cu perechea ta, începând de la decorațiuni și până la aranjarea meselor ori invitațiile de nuntă.

Tematica de nunta “Pin-up”

Perioada pin-up îți surâde și te reprezintă, atât pe tine, cât și pe partenera ta? Înseamnă că ați găsit tematica potrivită pentru nunta voastră. Este vorba despre un stil îndrăzneț, care a fost în tendințe în anii 1900 și care se axează pe culoare, pe elemente deosebite și provocatoare. Alegând această variantă pentru nuntă, vei încânta obiectivul camerei foto cu imagini spectaculoase, care îți vor transpune personalitatea și fericirea în cadre incredibile! Mai mult, vei obține poze profesionale de nuntă pline de culoare, vibrație și entuziasm!

Tematica Vintage

Tematica de nunta vintage se numără și ea printre opțiunile deosebite de nuntă. Este vorba despre alegere spectaculoasă, cu ajutorul căreia te vei putea bucura de un eveniment aparte, în care toate elementele să se îmbine frumos pentru crearea unei atmosfere care să amintească de trecut și care, în același timp, să fie modernă și să te reprezinte din toate punctele de vedere.

Imaginează-ți cât de ușor îi va fi fotografului să pună în valoare ținutele pe care le purtați ca miri, dar și atmosfera de la petrecere care, fără îndoială, va fi una spectaculoasă. Scaunele vintage, fețele de masă cu aplicații lucrate cu atenție, aranjamentele florale în stil unic, ringul de dans: toate acestea reprezintă adjuvanți pe care un fotograf nunta profesionist îi va folosi pentru surprinderea unor imagini senzaționale!

Rock’n’roll

Nu în ultimul rând, poți avea în vedere organizarea unei nunți rock’n’roll, care să iasă din tipare și care să te reprezinte foarte bine. Dacă îți place muzica din această nișă și ești fascinat de tot ce înseamnă acest curent, de ce să nu îl introduci în tematica nunții? Bucură-te de un eveniment unic, în cadrul căruia să te simți vedeta și oferă fotografului posibilitatea de a-ți spune povestea cu ajutorul camerei foto pe care o folosește. Lasă fotograful să își aleagă cadrele, pentru că, fără îndoială va reuși să te pună în valoare în cel mai frumos mod!

Un articol propus de fotograf de nunta Alex Pasarelu, fondator al belle Art Photography.