Sedinta foto ,,Save the date” – bucuria de a pasi pe acelasi drum pentru totdeauna!

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Sedinta foto ,,Save the date” – bucuria de a pasi pe acelasi drum pentru totdeauna!</span>

Sedinta foto ,,Save the date” – bucuria de a pasi pe acelasi drum pentru totdeauna!

save the date - sedinta foto prewedding - fotograf nunta


Sedinta foto ,,Save the date” este o abordare care a aparut in viata viitorilor miri intr-o perioada oarecum recenta, dar care a prins foarte bine, tocmai pentru ca reprezinta o ocazie perfecta, in care tinerii se pot bucura de momente de neuitat. Concret, este vorba despre o sedinta foto profesionala inainte de nunta care sa ii inspire pe tineri si care sa le contureze frumos in imagini fericirea pe care o simt, pentru ca au decis sa paseasca pentru restul vietii pe acelasi drum.

Raspunsurile la intrebarile urmatoare au rolul de a ghida in ceea cea inseamna save the date si de ce e bine sa alegi aceasta sedinta inainte de colaborarea cu un fotograf nunta Bucuresti.

Care este scopul ed a face o sedinta foto ,,Save the date”?

Cei care sunt in perioada in care isi planuiesc nunta trebuie sa stie foarte clar de ce ar trebui sa apeleze la un fotograf nunta Bucuresti pentru o sedinta foto de tipul ,,Save the date”. Pe langa faptul ca au astfel ocazia de a se bucura o zi intreaga de compania persoanei iubite, in cadre deosebite, le pot oferi celor dragi poze cu ajutorul carora sa ii anunte care este in data in care isi doresc sa le fie alaturi, data in care vor spune un ,,Da” raspicat!

Asadar, sedinta foto reprezinta imbinarea a doua motive, ambele fiind generate de bucuria oamenilor care si-au gasit sufletul pereche si care isi doresc sa devina o familie in adevarul sens al cuvantului, atat in fata lui Dumnezeu, cat si in fata legii.

Insa evident ca exista si un al treilea motiv, acela de a cunoaste omul care urmeaza sa le daruiasca amintirile nuntii lor. Este foarte important ca la inceperea colaborarii cu un fotograf de nunta, sa-l cunoastem personal, dar mai ales sa vedem daca stilul sau si modul de lucru se pliaza pe caracterul si personalitatea voastra inainte de nunta. Este deopotriva o oportunitate si pentru el, pentru ca un fotograf nunta trebuie sa-si cunoasca fiecare client inainte de marele eveniment.

De ce este necesar sa se apeleze la un fotograf nunta profesionist?

Oricine poate face fotografii, insa o sedinta de tipul ,,Save the date” necesita serviciile unui fotograf profesionist de nunta, care sa stie exact cum sa aleaga cele mai bune cadre, cum sa ofere tinerilor sfaturi care sa ii ajute sa faca poze deosebite si care, in acelasi timp, sa dispuna de aparatura de calitate, capabila sa redea la sfarsitul shooting-ului fotografii de calitate. Intr-o mare de servicii diverse pentru nunta, fotografia de nunta este poate printre cele mai importante. Aici se pun la copt la foc mic amintirile voastre 🙂 . A apela la un fotograf nunta cu experienta inseamna siguranta unui serviciu foarte bine facut. Indiferent de unde alegem ca el sa vina, este foarte important de asemenea ca el sa fie in proximitatea voastra ca si oras, pentru ca astfel veti putea realiza mult mai usor sedinta foto Save the Date si nu numai. Eu spre exemplu sunt fotograf de nunta din Bucuresti, iar in cazul meu nuntile in afara orasului reprezinta o angrenare de resurse ce pot fi de multe ori uriase pentru a face posibila crearea de amintiri de calitate pentru clientii mei.

Alegerea locurilor potrivite pentru sedinta foto prewedding

In ceea ce priveste locurile in care sunt realizate pozele, ele pot fi alese atat de viitorii miri, cat si impreuna cu al vostru fotograf de nunta. Poate fi vorba despre locuri cu o semnificatie aparte pentru cei ce urmeaza sa-si spuna ,,Da”, asa cum este, de exemplu, parcul in care s-au vazut pentru prima data sau podul pe care s-au sarutat intaia oara.

De asemenea, locatiile pot fi alese si in functie de anotimp. In timpul verii, natura este perfecta pentru o sedinta foto. Daca mirii sunt pasionati de drumetii pe munte, atunci pot face o excursie, iar imaginile surprinse in padure sau pe un platou deasupra oraselor vor fi absolut deosebite. In acelasi timp, daca tinerilor le place marea, atunci pot gasi o plaja pustie, unde sa se bucure de o zi de neuitat si unde sa faca fotografii superbe.

Important este ca indiferent de locatia aleasa, aceasta sa fie una de neuitat, pentru ca nu degeaba se numeste sedinta foto “Save the Date”, nu? 🙂 Atata timp cat pentru voi are o semnificatie aparte, orice fotograf nunta va sti cum sa puna in valoare sentimentele voastre astfel incat locatia sa compelteze frumos povestea pe care incepeti sa o conturati.

Recuzita utila pentru save the date

Viitorii miri pot folosi inclusiv elemente de recuzita, daca doresc sa-si transforme sedinta foto intr-o adevarata poveste. De exemplu, ei isi pot realiza pancarte frumoase, pe care sa inscriptioneze mesaje amuzante, precum ,,Chiar am spus ,,Da”!”, ori ,,Inca putin si nu mai sunt burlac” sau pe care sa inscriptioneze data nuntii, astfel incat cei care urmeaza sa primeasca pozele sa stie care este data din calendar pe care trebuie sa si-o rezerve pentru a participa la nunta.

Printre elementele de recuzita care mai pot fi utilizate se numara esarfe, palarii, baghete magice, scaune, care sa fie amplasate frumos in natura pentru obtinerea unor cadre mai deosebite sau masinute de jucarie, care sa reprezinte drumul viitorilor miri in viata. Cu o imaginatie bogata, tinerii pot obtine fotografii spectaculoase!

Tinute vestimentare pentru o sedinta foto reusita

Nu in ultimul rand, tinerii care decid sa faca o sedinta foto ,,Save the date” cu ajutorul unui fotograf profesionist Bucuresti pot folosi mai multe tinute vestimentare, astfel incat sa obtina imagini diverse, cat mai interesante. Viitorii miri isi pot alege imbracamintea astfel incat sa se simta comod si, totodata, sa transmita fericire si emotie pentru ca data la care se vor casatori se apropie cu pasi repezi.

Exista momente in viata care trebuie neaparat imortilizate intr-un mod frumos. Dincolo de a obtine fotografii care sa arate familiei si persoanelor dragi care este data nuntii, tinerii vor putea privi cu emotie pozele peste ani si isi vor aduce aminte cu multa placere de clipele in care abia isi planuiau nunta! 

Asadar, alegerea unui fotograf nunta Bucuresti poate fi solutia ideala pentru cei din aceasta parte a tarii in scopul realizarii celei mai importante sedinte foto inainte de nunta. Belle Art Photography si fotograf de nunta Alex Pasarelu isi propun ca de fiecare data sa vina in ajutorul vostru cus faturi utile si lectii dintre cele mai variate, astfel incat organizarea marelui moment sa fie fara cusur. Nu uitati, singurul om care petrece intreg evenimentul alaturi de voi, de la pregatiri si pana la finalul petrecerii este unul singur, fotograful de nunta. Alaturi de sfaturile unui fotograf nunta cu experienta veti avea cu siguranta un eveniment reusit.