Vino cu copilul tau la o Sedinta foto de Paste

Vino cu copilul tau la o Sedinta foto de Paste

Sedinta foto de Paste reprezinta poate una din cele mai frumoase surprize pe care i-o poti face puiului tau la inceputul primaverii. De aceea eu va astept intr-un decor superb cu iepurasi, floricele, si multe alte elemente care ne duc cu gandul la cele mai frumoase sarbatori petrecute in familie. Aceasta perioada in care ne bucuram cu totii de vreme frumoasa si voie buna, a investi intr-o sedinta foto de paste poate fi una din cele mai frumoase amintiri pe care le veti avea impreuna. 

In ultimii ani tot mai multi tineri parinti se indreapta catre studio-urile foto pentru a imortaliza in imagini fiecare etapa din viata copiilor si a familiei. Aceasta practica este des intalnita cam peste tot in lume, si incepe sa prinda radacini frumoase si la noi in tara. Amintirile alaturi de cei dragi sunt singurele lucrui care ne raman dupa ani si ani. Investitia financiara, desi poate reprezenta o provocare, dupa ani vei considera ca totul a fost o alegere potrivita si cu siguranta ca nu vor exista regrete.

Fie ca vorbim despre o simpla sedinta foto de familie, fie ca vorbim despre o sedinta foto de Paste sau o sedinta foto de Craciun, toate au rolul de a pastra amintirile in imagini. Iar acestea ne vor aduce multe multe bucurii atunci cand copii vor fi mari si noi vom retrai acele momente doar privind fotografiile in care am investit suflet.

Sedinta foto de Paste este unul din momentele pe care merita sa le pastram in mintea si in sufletul nostru, este unul din momentele pline de bucuria copilariei, de emotia cadourilor si a clipelor petrecute impreuna. Familia este tot ce avem mai scump in lume si de aceea merita sa ne daruim o sedinta foto asa cum am visat dintotdeauna.

Eu va astept in acest an intr-un superb decor de paste la Studio Little Corner, unde vom petrece impreuna o ora plina de distractie pentru copilul tau si pentru sufeltul de copil din fiecare. 🙂

sedinta foto de paste - studio foto Bucuresti - fotograf profesionist sedinta foto de paste - studio foto Bucuresti - fotograf profesionist sedinta foto de paste - studio foto Bucuresti - fotograf profesionist sedinta foto de paste - studio foto Bucuresti - fotograf profesionist sedinta foto de paste - studio foto Bucuresti - fotograf profesionist