Raluca + Bogdan – Nunta la Aristocrat Events Hall Pipera

Raluca + Bogdan – Nunta la Aristocrat Events Hall Pipera

Raluca + Bogdan – Nunta la Aristocrat Events Hall Pipera


Nunta alaturi de Raluca si Bogdan pot spune sincer ca este una din cele mai asteptate din acest sezon. Iar asta pentru ca stiam ca va iesi o mare nebunie si ca sigur ma voi distra alturi de ei. Asteptarile mele sincer… au fost depasite inzecit. Petrecerea a fost pur si simplu incredibila, abia aveam loc printre invitati pe ringul de dans, desi ringul de la Aristocrat Events Hall era destul de mare si incapator.

Intorcandu-ma putin in timp… pe Bobo il stiu inca de cand eram doar niste copii care jucam baschet impreuna prin parcuri si salile de sport. Apoi anul trecut m-a sunat pentru a fi alaturi de ei in marea zi din viata lor. M-am bucurat enorm ca vor sa le fiu fotograf de nunta si chiar aveam emotii pentru a fotografia unul din vechii prieteni 🙂 Asa am cunoscut-o si pe Raluca, alaturi de care Bobo si-a gasit fericirea. O frumusete de fata, mereu zambitoare si bine dispusa, cu simtul umorului si gata sa faca tot ce era nevoie pentru ca amintirile lor sa fie la cel mai inalt nivel de fericire. Au fost extrem de hotarati cand am agreat colaborarea noastra si astfel le-am fost alaturi si la sedinta foto Save the Date ce a avut loc intr-o locatie de vis langa Bran-Moeciu, mai precis la Amfiteatrul Transilvania, acolo unde in zapada ne-am distrat copios intr-un stil total diferit de clasica sedinta foto save the date. Dupa aceasta sedinta foto in care am vazut energia lor, mi-am dat seama ca o sa fie poate cea mai tare petrecere si nunta din acest sezon, ei iata ca nu m-am inselat si ziua cea mare a sosit.

Bobo alaturi de cei mai buni prieteni si cavaleri s-a pregatit in casa parintilor lui, iar Raluca acasa la ei alaturi de cele mai tari domnisoare de onoare 🙂 . A fost o zi superba de vara, iar sedinta foto de nunta a avut loc la Hotel Caro, in una din cele mai frumoase gradini Bucurestene. Arhitectura specifica si amenajarea de la Caro a facut ca totul sa fie superb. Apoi Biserica Elefterie a fost gazda unei slujbe tare emotionate.

Petrecerea nebuna a avut loc apoi la Aristocrat Events Hall, unde inca de la inceput gazdele noastre au facut ca petrecerea sa fie la cel mai inalt nivel de organizare. Muzica, wow dar ce muzica misto, bandul pe care cu siguranta il voi include in articolul meu unde recomand unele dintre cele mai tari banduri pe care le-am intalnit la nunti. Nebunia a tinut pana dimineata, iar tortul a fost delicios 🙂

Sper ca si voua sa va placa imaginile acestor oameni frumosi!

Fotograf nunta: Alex Pasarelu

 

fotograf nunta bucuresti - aristocrat events hall fotograf nunta bucuresti - aristocrat events hall fotograf nunta bucuresti - aristocrat events hall fotograf nunta bucuresti - aristocrat events hall fotograf nunta bucuresti - aristocrat events hall fotograf nunta bucuresti - aristocrat events hall