Alina + Radu | Nunta la Radisson Blu Hotel

Alina + Radu | Nunta la Radisson Blu Hotel

Cum altfel sa incep aceasta psotare decat prin a spune ca Nunta la Radisson Blu a Alinei cu Radu a fost de neuitat?!…

In incheierea sezonului 2018 nu pot sa nu postez una din cele mai frumaose si nebune nunti de pana acum. Alaturi de Alina si Radu, am avut parte de cele mai tari momente dar si de cea mai frumoasa locatie din centrul Bucurestiului. Hotelul Radisson Blu a fost locatia care ne-a gazduit inca de la inceputul pregatirilor si pana la finalul petrecerii, iar pentru un fotograf de nunta aceasta locatie poate reprezenta un nesfarsit izvor de imaginatie in a crea imagini fabuloase. 

Inceputul zilei a fost usor timid, Alina si Radu s-au pregatit alaturi de cei mai buni prieteni, dar odata cu trecerea orelor cu totii s-au relaxat si au dezlantuit nebunia pe care cu totii ne-o doream. Momente funny, pline de voie buna, glume si reactii care mai de care mai tari, toate acestea au fost sarea si piperul distractiei ce avea sa aiba loc.

Dupa pregatiri, cu pasi repezi pe Calea Victoriei in drumul nostru spre Biserica Amzei, unde a avut loc ceremonia religioasa, am realizat cateva instantanee cu tematica street. Strazile si trotuarul stropite de ploaie au fost elementul de rezistenta in realizarea multor cadre creative si cu o compozitie asa cum orice fotograf profesionist si-ar dori.

Apoi, la orele serii a inceput nebunia petrecerii unde cu totii s-au simtit asa cum ar trebui la o nunta. Dansand pana dimineata, Alina si Radu au facut-o lata de-a binelea! Hore, sarbe, dansuri traditionale, muzica anilor 90, un DJ cu mult chef de distractie si un band care a depasit orice asteptare au facut din aceasta petrecere de nunta sa fie “ZA BEST of 2018”.

Si ca sa nu va mai plictisesc cu povestirile din amintiri, cel mai bine ar fi sa ii si vedeti mai jos pe dragii nostri frumosi nebuni si tineri!

Sper sa va placa 🙂

Fotograf Nunta: Alex Pasarelu

 

fotograf nunta radisson fotograf nunta fotograf nunta fotograf nunta radisson blu fotograf de nunta fotograf de nunta Bucuresti fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radisson blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu fotograf nunta radison blu