Nico + Carol – Fotografie de nunta Aristocrat Events Hall

Nico + Carol – Fotografie de nunta Aristocrat Events Hall

Fotografie de nunta alaturi de Nico si Carol la Aristocrat Events Hall


Cred ca mereu voi tine minte nunta acestor oameni frumosi. Nico si Carol sunt un exemplu de bunatate si blandete, doi tineri care se compelteaza reciproc, doi miri superbi in ziua nuntii lor. Pentru mine ca fotograf nunta a fost o experienta inedita sa pot fi alaturi de oameni ca ei si prietenii lor. Ziua a inceput suuuuper relax la PIK Elegance, in apropiere de Ploiesti, o locatie ideala pentru distractie la piscina si apoi pregatirile specifice unei nunti intr-o camera frumoasa de hotel.

Primul la imbracat a fost Carol, care s-a distrat maaaxim alaturi de prietenii lui. Totul a pornit exact asa cum imi doream si imaginam, fotografii de nunta altfel! Este mereu o placere incredibila sa fiu fotograf de nunta pentru astfel de oameni. Ai parte de momente reale pe care in mod normal nu le poti pune in scena, este imposibil sa replici voia buna si distractia. Iar aceasta nunta a fost pentru mine un exemplu de jurnalism de nunta in adevaratul sens. M-am simtit extraordinar de bine ca si fotograf, dar mai mult de cat atat am fost tratat ca un prieten de toata lumea.

Apoi mireasa Nico a continuat sirul distractiei alaturi de frumoasele ei domnisoare si nasa. Femei puternice, lipsite de prejudecati si deosebit de frumoase. Toate au participat exact asa cum si-ar dori orice fotograf nunta, fotografii pline de senzualitate si totodata distractie si voie buna. Dupa ce toata lumea a fost gata a urmat cel mai asteptat moment pentru Carol, sa-si vada superba mireasa. Greu de descris in cuvinte ce momente emotionante au fost acolo, iar asta mi-a confirmat inca odata cat de norocos am fost sa le fiu alaturi.

Ceremonia religioasa a avut loc in locul de suflet al Nicoletei si mamei ei, o biserica frumoasa unde toate s-au desfasurat incredibil de frumos. Cel mai tare mi-a placut preotul, un om super de gasca, liber in gandire care a facut ca acest moment sa fie unul de neuitat pentru Nico si Carol.

Sedinta foto de nunta a avut loc in Parcul Bordei din Bucuresti, unul din locurile mele preferate cand vine vorba de parcuri pentru sedinta foto de nunta. Iar asta pentru ca este un parc mai putin popular printre bucuresteni, care iti permite sa te joci in voie peste tot si sa eviti totodata priviri indiscrete sau aglomeratie. De acolo am fugit direct la Aristocrat Events Hall, locatia perfecta pentru o petrecere de nunta de neuitat. Localul este renumit pentru aspectul deosebit, fiind gazda ideala atunci cand vine vorba de nunti unde distractia este cuvantul cheie al serii. Aristocrat Events Hall a devenit pentru urmatoarele ore centrul universului acestui cuplu de oameni frumosi si pe aceasta cale va invit sa va convingeti si singuri despre nebunia ce a avut loc la nunta aceasta.

Fotograf profesionist Alex PasareluBelle Art Photography