Irina + Alex | Wedding – First Class Onesti

Irina + Alex | Wedding – First Class Onesti

Nunta Irina si Alex, superlativ, emotionant, fun si loads of FUN! Asa pot descrie in cateva cuvinte nunta acestor doi oameni sensibili.

Irina este o persoana usor sfioasa, emotionata, tacuta. Alex, grijuliu, cald, si el emotionat, pot spune ca a fost chiar usor panicat sa nu cumva sa ne abatem de la planul si orarul din ziua respectiva. Si uite ca datorita organizarii exemplare am avut timp si de o sedinta foto super fun si relaxanta, desi nu era programata decat dupa ziua nuntii. Am zis “what the hell?” trebuie sa facem cateva fotografii profesionale de nunta cu voi undeva, oriunde, iar livada bunicii Irinei s-a dovedit a fi alegerea castigatoare, va vine sa credeti? Ploaia ne-a ocolit chiar cand aveam mai mare nevoie de liniste, fotografiile au iesit super, iar Alex si Irina s-au bucurat ca doi copii si au reusit sa se relaxeze incat parca nu se mai saturau :). Apoi traditiile moldovenesti de primire a oaspetilor si de o caldura si bucurie nemai intalnita m-au facut sa ne simtim ca acasa.

Pot spune cu mana pe inima ca aici nu m-am simtit un simplu fotograf nunta sau fotograf evenimente, ci ca un prieten invitat la nunta lor. Ne-am distrat la propriu in timp ce faceam fotografii si nu am simtit nicio secunda presiunea sau grija ca nu cumva sa gresesc ceva. Pur si simplu nu aveam cum sa gresesc in a fotografia asa oameni frumosi.

Petrecerea plina de voie buna, momente frumoase si multa distractie a contribuit la aceste imagini care imi sunt deosebit de dragi si pe care va invit sa le vedeti mai jos.

Fotograf Profesionist: Alex Pasarelu

Locatie Petrecere: First Class Onesti

Locatie Pregatiri Mire: Cabanea Pralea

Locatie Pregatiri Mireasa: Casa Bunicii, Sat Viisoara

Locatie Sedinta Foto: Livada Bunicii, Sat Viisoara

Fotograf Nunta

FOTOGRAF DE NUNTA ALEX PASARELU