Fotograful profesionist de nunta

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Fotograful profesionist de nunta</span>

Fotograful tau de nunta si prima intalnire

Prima intalnire cu fotograful tau, cu un  fotograf profesionist de nunta trebuie sa aiba loc in mod obligatoriu pentru stabilirea unei relatii de prietenie si aflarea tuturor informatiilor in scopul semnarii unui contract, astfel asigurandu-va ca evenimentul dumneavoastra va fi surprins in imagini de cea mai buna calitate.fotograf de nunta

Vin cu aceste informatii pretioase din perspectiva unui fotograf de evenimente din Bucuresti, si anume Alexandru Pasarelu, autorul site-ului BelleFoto.ro. Am decis sa vin in ajutorul vostru, al mirilor, pentru cat mai multa transparenta in relatia fotograf de nunta – client.

Ca si fotograf profesionist, sunt de parere ca este extrem de important ca intre clienti si fotograful lor, sa se lege in primul rand o relatie, sa existe chimie, astfel colaborarea va decurge natural, iar voi veti fi absolut relaxati in timpul sedintei foto, scotand la iveala gesturi de tandrete naturale si neregizate. Aceste momente sunt visate si vanate de orice fotograf, nu doar pentru ca arata bine in imagini ci si pentru ca o astfel de imagine ii poate aduce numeroase premii.

Plecand de la ideea de chimie, se ajunge fata in fata iar mirii, sunt extrem de emotionati, pentru ca multi dintre ei traiesc aceste momente pentru prima data in viata. Datorita acestui lucru se pierd in ganduri si trairi si uita sau ocolesc voit unele intrebari fata de fotograful de nunta.

Nicio problema, un profesionist va sti acest lucru si va face tot posibilul pentru a rupe tacerea si pentru a va face sa va simtiti in largul vostru in prezenta lui chiar si de la prima intalnire. Lasati-l pe el sa vorbeasca si fiti curiosi, cunoasteti-l!

E foarte important sa stiti cat mai multe despre omul din spatele fotografului pentru a va deschide si mai mult. Un fotograf cu experienta va vorbi in primele clipe despre el, familia lui si ce ii place sa faca in afara de fotografie. Dupa care va intra usor usor in postura de furnizor al unui serviciu si va va explica ceea ce face, stilul pe care il practica si ce fel de evenimente ii place sa fotografieze. Atentie, un fotograf bun isi va alege intotdeauna clientii.

Apoi va trece usor usor spre a va adresa intrebari despre voi pentru a va cunoaste, pentru a-si face idee cine sunteti si ce asteptari aveti de la el. Va dori probabil sa stie cum v-ati cunoscut, ce muzica preferati, unde si cum va distrati si asa mai departe.

Acum, toate aceste detalii personale fiind discutate se va ajunge la partea pentru care v-ati inalnit si e foarte important sa stiti ce anume sa intrebati pentru a va face o idee completa despre ceea ce ofera.

Unul din aspectele cele mai delicate pentru un fotograf este timpul de livrare. E bine sa ceri aceasta informatie si sa ti se comunice clar un timp maxim pentru livrarea fotografiilor. Cu toate ca unii ofera 30 zile ca livrare, acesta nu este un timp real. Datorita numarului mare de evenimente in care un profesionist este angajat, ar trebui sa va asteptati la un timp de livrare de minim 60 zile pentru a fi siguri ca imaginile se vor ridica la nivelul asteptarilor, iar fotograful sa nu se simta presat. E foarte important sa stiti ca o colaborare relaxata duce spre rezultate superioare.

Apoi, o alta informatie importanta, ce stil de fotografie abordeaza. Fotojurnalismul, documentarea nuntii, cadrele regizate, etc. Oricare ar fi stilul, este important sa il intelegeti si sa fiti de acord cu acesta. La urma urmei, este un profesionist si de aceea il angajati.fotograf de nunta

Si in ultimul rand dar nu obligatoriu ultima informatie necesara, cati oameni are in echipa lui, pentru a va asigura ca veti reusi sa le gasiti loc in sala de evenimente dar foarte important in felul acesta va veti da seama, in cazul in care foloseste un asistent, sau poate un al 2-lea fotograf, ca acest fotograf este cu adevarat un profesionist care pune mare pret pe amintirile voastre.

Sper sa va fie de ajutor aceste sfaturi si sa va gasiti un fotograf de nunta potrivit gusturilor si asteptarilor voastre.

Numai bine si amintiri frumoase alaturi de fotograful vostru!

Alex PasareluFotograf de nunta din Bucuresti