Logodna, un moment plin de emotie, care se poate transforma intr-o poveste in fotografii frumoase

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Logodna, un moment plin de emotie, care se poate transforma intr-o poveste in fotografii frumoase</span>

Logodna, un moment plin de emotie, care se poate transforma intr-o poveste in fotografii frumoase


fotografii frumoase - fotografie de nunta - save the date


Ziua in care decideti ca sunteti pregatiti sa pasiti pentru totdeauna pe acelasi drum este unul dintre cele mai frumoase momente de cuplu de care aveti parte de-a lungul anilor. Este clipa in care sunteti siguri de increderea pe care v-o purtati unul altuia, de iubirea pe care o simtiti si, in acelasi timp, aveti certitudinea ca sunteti meniti sa fiti impreuna atat in fata lui Dumnezeu, ca o familie, cat si in fata celor dragi. 

Alegand sa imortalizati logodna cu ajutorul unui fotograf profesionist, va veti putea bucura peste ani si ani de fericirea de a privi in urma la emotia de pe chipurile voastre si, cand va veni momentul potrivit, veti putea arata si copiilor vostri ce fotografii frumoase aveti, pentru ca ei sa stie ca iubirea voastra a fost incununata cu sentimente pure si frumoase.

Alegeti un fotograf profesionist Bucuresti care sa va inteleaga din priviri

Ideal este ca in momentul in care va logoditi sa aveti alaturi un fotograf nunta profesionist, care sa va inteleaga, care sa stie cum sa va transforme emotia in fotografii frumoase si care sa stie exact cadrele pe care nu trebuie sa le rateze. Mai mult, specialistul pe care il alegeti trebuie sa fie unul cu experienta, care sa isi aloce suficient timp pentru a va fi alaturi si care sa va poata realiza o sedinta foto pe care sa nu o uitati niciodata. Ziua in care decideti sa va casatoriti este una importanta, care merita atentia cuvenita si pe care sa o puteti arata celor dragi!

Locatia, un element important pentru o sedinta foto deosebita

Locul in mult asteptatul ,,Da!” apare in relatia voastra trebuie neaparat sa fie unul deosebit, in care sa va simtiti unici, sa va bucurati in tihna de hotararea pe care o luati impreuna si in care, in acelasi timp, sa puteti face poze minunate. De exemplu, cererea poate avea loc intr-un luminis dintr-o padure, sub razele calde ale soarelui, in timp ce sunteti inconjurati de natura frumoasa, al carei ciclu sa aminteasca intotdeauna ca drumul vostru nu va niciodata doar vesel sau doar trist, ci presarat cu schimbari prin care trebuie sa treceti impreuna.

Totodata, puteti lua in considerare si o plaja pustie, unde martori sa va fie doar cerul, nisipul fin si marea cu valurile ei care vin agale din departare, cantandu-va melodii de dragoste sau pontonul de pe un lac, unde sa va traiti emotiile fara ca nimic sa nu va intrerupa. Toate aceste locuri sunt perfecte pentru fotografii profesionale, astfel incat ulterior sa aveti un album foto dedicat doar acestui moment!

Momentul din zi este foarte important

Un alt detaliu pe care trebuie sa il luati in considerare in legatura cu logodna este momentul adresarii marii intrebari. Daca evenimentul are loc la apus, atunci cand soarele este domol si se lasa incet peste dealuri sau munti, iar pe cer se imbina mii de nuante de rosu, mov, portocaliu si galben, un fotograf evenimente bun poate surprinde imagini desprinse din povesti, care sa incununeze intr-un mod exceptional fericirea pe care o traiti! Daca, in schimb, preferati dimineata, la rasarit, atunci povestea voastra va fi ca un nou inceput, simbolic pentru drumul pe care vi-l deschideti impreuna si pe care decideti sa pasiti cu incredere si speranta in suflet.

Rezervati fotograful si pentru data nuntii

Pregatirea unei nunti reprezinta, de cele mai multe ori un proces indelungat, care va solicita foarte mult timp. Alegand un fotograf nunta Bucuresti pentru logodna sau sesiunea foto “Save the Date”, puteti vedea cum lucreaza, cum va plac imaginile pe care le surprinde, modul in care editeaza fotografiile, iar astfel puteti decide sa colaborati in continuare cu el si pentru marele evenimente. Este o modalitatea practica si utila, prin care puteti taia de pe lista cu lucruri de facut unul dintre cele mai importante elemente. Mai mult, in acest fel va asigurati ca ziua in care va jurati iubire vesnica in fata lui Dumnezeu, a prietenilor si a familiei va fi, cu siguranta suprinsa in fotografii frumoase intr-un mod deosebit!

Bucurati-va de iubirea voastra si transformati-o intr-o poveste pe care sa o puteti arata si copiilor peste ani si ani. Alegeti un fotograf nunta care sa va inteleaga, care sa dispuna de aparatura de calitate si care sa va surprinda logodna in imagini de neuitat! Alegand Belle Art Photography si un fotograf profesionist cu multa experienta, precum Alex Pasarelu, veti avea parte de o experienta fotografica de neuitat.

Nu uitati ca inainte de colaborarea cu fotograful vostru sa verificati experienta acestuia pe pagina de facebook precum pagina BelleFoto.ro, profilurile de retele de socializare si conturile pe care acel fotograf le are pe diverse site-uri de concursuri pentru fotografi de nunta.