Fotografia de Business si Corporate

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Fotografia de Business si Corporate</span>

Fotografia de Business si Corporate

corporate photography

Întotdeauna pentru o companie care ține la propria imagine, este foarte important să folosească fotografii de cea mai bună calitate în promovarea paginii web dar și în rețelele de socializare.

Nevoile în acest sector de business sunt în continua creștere și tot mai multe firme din România au realizat cât de benefică este imaginea în mediul online. Este foarte important ca înainte de alegerea fotografului potrivit pentru firma ta, să te asiguri că poate duce la bun sfârșit această sarcina prin deținerea logisticii și aparaturii necesare și cel mai mult a cunoștințelor practice și teoretice.

Poți afla toate astea prin analizarea portofoliului online dar și printr-o simplă discuție cu fotograful. Întotdeauna un fotograf profesionist cu experienta in această zonă va cere cât mai multe detalii despre ținta rezultatului final și mediul unde dorești să realizezi ședința foto. Fie ca planifici să o realizezi în cadrul companiei, într-o sală de ședințe sau intr-un studio foto profesional, rezultatul trebuie sa aibă aceeași calitate, calitatea pe care tu o aștepți.

Am realizat de-a lungul timpului numeroase ședințe foto corporate și de business cu diferite tematici, fie ele “portretul angajatului”, fie “echipa manageriala” sau “pauza de cafea de la serviciu”, și din toate am ramas cu un gust placut și foarte multa experiență. De fiecare dată cand angajații au de realizat fotografii, vin cu zambetul pe buze bucurându-se ca un copil că vor fi fotografiați profesional și ca vor putea folosi fotografiile respective în scop profesional inclusiv pe conturile de LinkedIN.

Am învațat pe parcurusl acestor ani în care am realizat aceste ședințe foto că trebuie sa acorzi o atenție deosebita detaliilor precum lumina, ambient, ținută și prestanță a persoanelor fotografiate pentru a obtine rezultatul maxim și o imagine de cea mai bună calitate. Spre deosebire de fotografiile de nuntă, unde atenția se duce spre frumusețtea momentului surprins, aici totul conteaza. Nu ne putem afișa drept fotografi profesioniști de business cand nu avem grija ca fotografia sa aiba fiecare detaliu bine pus la punct și gândit înainte.

În această branșă, în fotografia corporate, totul contează iar rezultatul final trebuie sa satisfaca și cele mai pretențioase gusturi. Pentru că ele vor fi gestionate în general de managerii din zona superioara pentru promovarea companiei. Iar ei sunt persoane educate, cu un simț vizual deosebit și “feeling” în diferențierea față de “chitch”.

Îmi place să cred ca dețin toate atuurile pentru realizarea profilului firmei tale în imagini și te invit să nu te mai plictisesc in cuvinte, ci în fotografii. Așadar, poți regăsii mai jos cateva mostre de fotografie corporate sau fotografie de business. Pentru mai multe imagini și detalii te aștept să îmi scrii pe alex@bellefoto.ro.

Un alt articol dar si o sesiune foto realizata in timpul unuil eveniment Corporate pentru Oracle Romania, puteti vedea aici.

[FAGP id=2690]