Oana + Alin – CUNUNIE CIVILA

Oana + Alin – CUNUNIE CIVILA

Oana + Alin – Fotograf Cununie Civila Bucuresti

Astazi Oana si Alin au spus “DA!” din tot sufletul, iar eu am fost alaturi de ei pentru a documenta toate trairile si emotiile prin care trec. Un cuplu de care m-am indragostit inca de la inceput, un cuplu cu o carisma si energie molipsitoare, asta pentru ca in profesia lor energia este cheia succesului. M-am bucurat sa aflu ca m-au ales pe mine pentru a le fi fotograf cununie civila, pentru ca stiam ca va iesi o mare nebunie la nunta… dar nunta a fost doar cireasa cum se spune :)) pentru ca si cununia lor cu peste 100 de invitati a fost o petrecere nebuna si plina de momente frumoase. 

De fiecare data cand sunt alaturi de un cuplu ce se casatoreste incerc sa dau tot ce este mai bun si asta pentru ca poate sunt perfectionist. Dar mai ales cand ai parte de cupluri care iti ofere incredere absoluta… atunci totul este superlativ ca fotograf profesionist. Pentru ca stiu ca ceea ce fac este pentru ei este tratat cu mare atentie si speranta unor amintiri ce le va aduce aminte totdeauna de emotiile prin care au trait.

Oana si Alin sunt acel gen de cuplu alaturi de care orice fotograf nunta Bucuresti si-ar dori sa fie. Si va las si pe voi sa va convingeti de ce cred asta 🙂 Sper sa va placa aceste amintiri frumoase pe care am fost onorat sa le realizez.

Fotograf cununie civilaAlex PasareluBelle Art Photography