Eric – Rock si Rugby… fotografie de botez

Eric – Rock si Rugby… fotografie de botez

Eric s-a botezat intr-o superba zi de primavara si i-au fost alaturi cei mai dragi prieteni impreuna cu familia. Dupa sedinta foto de acasa, am pornit spre cea mai faimoasa biserica din Bucuresti, Sfanta Vineri, de la Piata Unirii, o biserica ce s-a facut renumita in special in perioada regimului. Acum renescuta din cenusa intr-o superba constructie cu altar deschis, ne-a gazduit in cel mai frumos moment din viata lui Eric. Momentul in care este botezat crestin si balacit in sfanta apa 🙂 A fost un moment plin de emotie pentru Alexandra si Flo, parintii lui Eric, moment in care cu siguranta ca lacrimile de bucurie nu s-au lasat asteptate prea mult. Apoi am petrecut pret de cateva ore alaturi de prieteni si familie, pe ritm de rock si voie buna la Weiss Beer Garden, unde meciurile de rugby rulau neintrerupt pe ecranele televizoarelor. 

Probabil va intrebati ce legatura are Rugby-ul cu Eric, pai e simplu… Flo, taticul mandru de astazi este jucator de rugby in Echipa Nationala a Romaniei, este un Stejar adevarat alaturi de care totii membrii echipei i-au fost alaturi. Oameni frumosi, iubitori si foarte prietenosi, alaturi de care m-am simtit ca acasa. Si cum aschia nu sare departe de trunchi, Eric cu siguranta ne va reprezenta cu mandrie peste ani in competitiile internationale de Rugby indrumat de tati si vegheat de mami asa cum se intampla sa fie viata oricarui sportiv de performanta.

Va invit mai jos la o mica selectie a momentelor importante din acest botez 🙂 sper sa va placa!

Fotograf Botez: Alex Pasarelu

fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti fotograf botez bucuresti