Clara – Fotografie de Botez

Clara – Fotografie de Botez

Pe Madalina am cunoscut-o prin sora ei cu care am fost cu timp in urma coleg de liceu si m-am bucurat enorm sa vad cum oameni dragi pe care i-am cunoscut in trecut apreciaza munca mea fotografica. Astfel am avut deosebita placere sa fotografiez botezul micutei Clara si sa-i vad pe James si Madalina emotionati la maxim cand fetita lor primeste binecuvantare in apa sfanta.

Momentul botezului a fost unul deosebit mai ales pentru ca James participa pentru prima data la o slujba Crestin Ortodoxa, o slujba cu multa incarcare emotionala, o slujba in care cu totii am simtit prezenta divina alaturi de noi. Micuta Clara mi-a permis asa cum doar ea a stiut sa ma apropi de fiecare data de ea fara sa-i fie teama, oferindu-mi cate un zambet sau o gangureala dragalasa, momente pe care mai apoi le-am transformat in amintiri frumaose, asa cum cum doar un fotograf botez stie sa o faca.

Pentru Madalina, James dar mai ales Clara, aceste imagini de mai jos vor ramane pe veci in sufletul lor, vor fi pentru ei cel mai frumos moment pe care l-au experimentat inca de la inceputul familiei lor, si sper ca si voua sa va aduca multa liniste in suflete aceste fotografii.

Puteti vedea pe blogul meu si alte fotografii de botez, de familie, cu copii, fotografii care sunt sigur ca o sa va placa. Fotografie de botez si familie, de departe una din cele mai emotionante tipuri de fotografie, asa ca va invit sa rasfoiti paginile blogului meu, paginile unui povestitor in imagini 🙂

Fotograf Botez Bucuresti: Alex Pasarelu