BMW China Town Drift

<span class="hidepagetitles_toggle_title">BMW China Town Drift</span>

BMW China Town Drift

Astazi, 8 Aprilie, am insotit niste prieteni la un eveniment BMW spectaculos. “China Town Drift” s-a desfasurat in locul cu acelas nume, pe Centura Bucuresti, si am avut parte de expo show cu adevarate capodopere auto si spectacol pe patru roti la un alt nivel.

Evenimentul a adunat peste 300 spectatori, care s-au bucurat de fiecare “trick” si alunecare pe asfalt a fiarelor cu sute de cai putere. Ca fotograf profesionist ce sunt, am fost in mijlocul actiunii si am surprins in adevarata splendoare aceste bestii frumoase, pana la “explozie”, la propriu. Sunetul a fost la cel mai inalt nivel al decibelilor, de la motoare pana la anvelope pe asfalt care cedau spectaculos sub aplauzele celor prezenti.

De la E30 la E46, clasice ale marcii germane, pana la ultimele modele de pe piata, au putut fi admirate datorita maestriei tinerilor pasionati in a le pastra originalitatea si frumusetea cu care s-au facut cunoscute.

Evenimentul a fost organizat de unul din cei mai renumiti producatori de incaltaminte barbateasca pe comanda, Marian Nedelcu, si el un mare pasionat si impatimit al acestor frumuseti pe patru roti.

Am avut placerea de a fotografia acest eveniment din pura pasiune pentru motorsport si sper ca imaginile de mai jos sa va bucure privirea si pasiunea. Un videoclip al evenimentului va fi prezentat de colegul de la VR Media in scurt timp si urcat si pe site. Stay Tuned!