Cum să alegi cele mai frumoase fotografii pentru albumul de nunta? Fotografii si amintiri

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Cum să alegi cele mai frumoase fotografii pentru albumul de nunta? Fotografii si amintiri</span>

Cum să alegi cele mai frumoase fotografii pentru albumul de nunta? Fotografii si amintiri


Albumul de nunta  - album foto nunta - album nunta


Nunta trebuie să îți fie povestea vieții tale, de care să te bucuri atunci când are loc și pe care, în același timp, să o poți privi și peste ani prin intermediul imaginilor pe care le adaugi în albumul de nunta. Alegând un fotograf nunta profesionist, care să se ocupe de surprinderea celor mai spectaculoase cadre în ziua cea mare, te asiguri că ulterior îți vei putea contura cel mai minunat album foto, în care să adaugi pozele care ți se par cele mai frumoase și mai importante din ziua în care ai spus cel mai hotărât ,,Da” din viața ta!

Lasă albumul de nunta pe mâna specialistului

Pentru început, important este să știi că în momentul în care contractezi un fotograf profesionist de nunta trebuie să discuți cu acesta despre pachetul pe care ți-l va oferi. Având în vedere importanța nunții în viața ta, asigură-te că specialistul se va realiza inclusiv albumul de nunta, pe lângă DVD-urile, stickurile sau galeriile online cu toate pozele din cadrul evenimentului. De ce? Fotograful are mult mai multe cunoștințe despre cum ar trebui să fie realizat un album foto de nunta, care sunt formatele potrivite, dar și cum să aranjeze imaginile pentru a-ți contura povestea! Albumul de nunta nu este doar o insiruire a unor momente fotografiate, ci reprezinta povestea nuntii voastre, amintirile voastre de pret asternute pe hartie ce va dura pentru tot restul vietii.

Discută cu un fotograf de nunta despre albumul de nunta

Dacă la câteva luni de la marele eveniment vei primi toate imaginile pe care fotograful pe care l-ai ales le-a realizat, important este să discuți cu acesta, pentru a-i oferi sugestii despre care sunt fotografiile pe care ți-ai dori să le includă în albumul foto de nuntă. De exemplu, poate că îți dorești ca acesta să încludă doar fotografii cu tine și perechea ta, indiferent că sunt din momentele pregătirii pentru mersul la biserică, de la Starea Civilă și de la petrecere sau sunt, pur și simplu fotografiile realizate în timpul ședinței foto.

Te poți gândi la ideea pe care îți dorești să meargă fotograful și o poți împărtăși cu el. În acest fel, totul va fi mult mai simplu pentru specialistul din domeniul foto, iar tu vei primi exact ceea ce îți dorești!

Familia trebuie neaparat inclusă în albumul foto

Ideal este ca în albumul foto nunta să ceri specialistului cu care colaborezi să includă și imaginile cu familia ta, dar și a perechii tale din ziua marelui eveniment.  Nu există persoane mai importante în această lume ca părinții voștri și nici ca frații și surorile care vă sunt întotdeauna aproape. Include-i în povestea voastră și, cu siguranță, le vei aduce un zâmbet pe buze, iar peste ani, tu vei putea arăta copiilor cum s-a desfășurat totul în ziua în care ai decis să mergi pe același drum pentru restul vieții alături de perechea ta!

Imagini orizontale și verticale? greu de decis…

Un alt detaliu de care trebuie să ții cont în alegerea imaginilor care să fie incluse în albumul foto este modul în care acestea au fost realizate. Nu te limita doar la cadre orizontale sau doar cadre verticale, ci îmbină-le, pentru a putea contura un album unitar, în care să fie incluse cele mai deosebite momente de la nunta ta. De exemplu, poți cere celui pe care l-ai ales sa-ti fie fotograf de nunta să facă și colaje de imagini, care în ultimii ani s-au dovedit a fi pe placut a foarte mulți miri!

Diversitate in crearea albumului foto de nunta

Recomandat este ca în albumul foto să ai diversitate în materie de cadre. Chiar dacă la început poate părea o idee bună să adaugi în acesta doar fotografii realizate într-un singur loc, nu uita că ziua a fost lungă și merită să fie transpusă într-o poveste artistică, pe drumul căreia să poți merge de fiecare dată când te vei afunda în fericirea ascunsă între cele două coperți!

Materialul albumului este o decizie grea

Nu în ultimul rând, asigură-te ca ai analizat foarte bine catalogul cu materiale pe care fotograful de nunta ti l-a pus la dispozitie. Alegerea materialului din care sa fie facuta coperta acestuia poate fi o decizie dificila. Dintr-o gama atat de diversificata de materiale, piele naturala, piele intoarsa, diverse texturi si culori, piele ecologica, bumbac natural, fibre naturale, canvas si plexi cu fotografii imprimate pe coperta, cu siguranta nu va fi usor. Insa daca alegi un fotograf nunta Bucuresti, acolo unde in general exista producatori premium de materiale si albume, cu siguranta ca alegerea iti va fi mai usoara.

Ținând cont de toate sfaturile de mai sus, cu siguranță vei obține un album foto spectaculos, pe care trebuie să îl pătrezi cu grijă întreaga viață și pe care îl vei putea arăta copiilor atunci când va fi momentul! Belle Art Photography si fotograf nunta Alex Pasarelu iti paote oferi un album foto de neuitat.