Avantajele unei nunti de vara – Fotografii de nunta incredibile intr-o lumina superba

Avantajele unei nunti de vara – Fotografii de nunta incredibile intr-o lumina superba

Avantajele unei nunti de vara – Fotografii de nunta incredibile intr-o lumina superba


fotograf nunta Bucuresti - Fotograf de nunta - fotografie de nunta


Tocmai ati decis ca va doriti sa mergeti pe acelasi drum pentru restul vietii? Inseamna ca trebuie sa incepeti sa planificati marele eveniment, in cadrul caruia veti spune ,,Da” nu doar in fata ofiterului Starii Civile, ci si in fata lui Dumnezeu si a celor care va sunt apropiati. Hotarand sa organizati nunta vara, va veti bucura de foarte multe avantaje, atat in ceea ce priveste gasirea localului perfect, cat si referitor la tipurile de poze de nunta pe care le veti avea pentru restul vietii.

Locatii deosebite in aer liber pentru fotografiile din ziua cea mare

Pentru inceput, trebuie sa aveti in vedere faptul ca in ziua nuntii, va veti dori sa faceti fotografii de nunta pentru albumul foto. Alegand sa organizati nunta vara, totul va fi mai usor, pentru ca puteti sa va alegeti tinute lejere, fara sa aveti nevoie de haine groase, puteti pasi pe iarba dintr-un parc sau dintr-un complex de agrement, fara sa fie teama ca pe jos este ud si, in acelasi timp, va puteti bucura de  natura, in toata splendoarea ei.

Mai mult, puteti avea parte de o nunta extraordinara la cort, cu o piscina in apropiere, unde invitatii sa se poata bucura de serviciile excelente ale unui fotograf nunta Bucuresti sau, daca sunteti non-conformisti, puteti face intreaga nunta afara, in gradina unui palat sau a unui conac. Atmosfera va fi una feeric, fara indoiala, iar toata lumea se va simti excelent!

Cadre naturale spectaculoase cu ajutorul unui fotograf profesionist de nunta

Un alt mare avantaj de care beneficiati cand va organizati nunta vara este acela ca la finalul evenimentului, veti avea imagini deosebite in albumul de nunta. Nimic nu se compara cu iubirea voastra exprimata in aer liber, cu un apus spectaculos in spate, cand pe cer se imbina frumos mii de nuante de violet, albastru, galben si portocaliu. Fotograful pe care il alegeti trebuie sa stie exact cum sa surprinda cadrele potrivite, astfel incat sa va puna pe voi, ca miri in evidenta si, in acelasi timp, sa surprinda si natura deosebita!

Recuzita interesanta

Pe lista plusurilor de care trebuie sa mai tineti cont atunci cand organizati nunta in sezonul cald se numara si faptul ca puteti folosi o recuzita interesanta pentru obtinerea unor poze profesionale nunta. Spre deosebire de zilele friguroase, cand v-ar putea fi greu sa petreceti mai mult timp afara, din cauza temperaturilor scazute, in lunile de vara va puteti juca frumos cu baloane tematice, puteti poze intre florile dintr-o gradina spectaculoasa sau puteti sa va impartasiti iubirea langa o apa, fie ca este vorba despre un lac, despre mare sau despre un rau la marginea unei paduri. In acelasi timp, puteti folosi drept recuzita esarfe, masti sau chiar jucarii, in functie de tematica per ansamblu a intregului eveniment.

Sedinta foto, o placere, nu o obligatie

Organizand marele eveniment in iunie, iulie sau august, cu siguranta veti transforma sedinta foto intr-o adevarata poveste si va fi o experienta care sa faca placere! Practic, realizarea de fotografii de nunta nu va reprezenta o obligatie pentru voi, ci o modalitate prin care sa luati o pauza din goana tuturor lucrurilor pe care le aveti de facut in ziua cea mare. Alegand un fotograf de nunta Bucuresti cu experienta, care sa aiba rabdare cu voi, sa ofere indicatii despre cum sa pozati, astfel incat sa fiti in prim plan, dar in acelasi timp sa valorificati si natura, aceasta experienta va fi una creatoare de amintiri deosebite!

,,Save the date” primavara, cand natura renaste

Nu in ultimul rand, puteti lua in considerare organizarea unei sedinte foto de tipul ,,Save the date” pe care sa o faceti primavara, atunci cand natura renaste. Veti obtine fotografii de nunta minunate, cu verdele crud, ca smaraldul, cu pomii infloriti si cu soarele domol, care inca nu arde si, in acelasi timp, oferiti invitatilor suficient timp la dispozitie pentru a-si rezerva in calendar data nuntii voastre!

Bucurati-va de o nunta pe placul vostru in sezonul cald si toata viata veti privi cu drag la pozele din ziua marelui eveniment. Colaborati cu fotograful pe care il alegeti, impartasiti cu el viziunea pe care o aveti despre nunta si, cu siguranta, veti avea un album foto de invidiat!