Aron – Botez, party like crazy si un bebe happy

Aron – Botez, party like crazy si un bebe happy

Asa cum am spus si in titlu, acesta a fost un botez la care totul a fost superlativ. Distractie nebuna, oameni fericiti si un bebe(Aron) cum nu am mai vazut 🙂 fericit si zambaret pana peste urechi. Emilia si Renato, mami si tati, sunt oameni deosebiti pe care ii cunosc dintr-o serie lunga de evenimente, fiind prezent in calitate de fotograf la multe multe evenimente ale prietenilor lor si cu siguranta vor mai urma si altele.

Ziua noastra a inceput acasa, acolo unde bebe Aron se simte cel mai confortabil. Inconjurat de dragostea parintilor sai, vedeta noastra de astazi a pozat excelent, ca si cum nu eram acolo, de fapt asa imi place, sa documentez totul asa cum se intampla intr-o zi normala din viata lor. Sper ca am reusit sa reproduc in imagini pentru cateva secunde viata lor de familie.

Apoi slujba de o incarcatura emotionala extrem de puternica ne-a uns parca inimile datorita unui parinte cu glas bland si sfaturi de suflet. Baita lui Aron a fost si cu lacrimi si cu emotii si cu bucurie la final cand era in bratele parintelui spiritual. Apoi bebelul nostru a dormit neintors pana la petrecere, pentru ca asa i se cade unui print dupa baita si o gura din cel mai bun vin.

Petrecerea? AWESOME! Oameni frumosi, cu distractia in sange si multa multa voie buna. Muzica de calitate si un tort delicios la propriu! 🙂

Va invit si pe voi sa va delectati cu ceea ce a produs fotograful vostru astazi, sau macar o mica parte din multele fotografii care au ajuns la tinerii nostri parinti.

Fotograf Botez: Alex Pasarelu