Adriana + Alex – Fotografie de nunta la Hotel Caro & Domeniul Stirbey

Adriana + Alex – Fotografie de nunta la Hotel Caro & Domeniul Stirbey

Adriana + Alex – Fotografie de nunta la Hotel Caro & Domeniul Stirbey


Nunta unui cuplu fericit, o zi plina de emotii

Acest minunat cuplu a planificat cu atentie fiecare detaliu al nuntii lor, astfel incat sa fie un eveniment perfect si memorabil. Ziua nuntii s-a dovedit a fi una plina de emotii, cu lacrimi de bucurie si zambete largi.

Vremea a fost perfecta pentru aceasta zi importanta, cu soarele stralucind si o briza usoara care a facut ca toata lumea sa se simta confortabil. Atmosfera era incarcata de iubire si bucurie, iar mirii erau radianti de fericire.

Mireasa in centrul atentiei

Ca fotograf nunta Bucuresti am captat toate aceste emotii prin intermediul aparatului foto, concentrandu-ma pe fiecare moment important dar mai ales pe acesta minunata mireasa. Ea era frumoasa si stralucitoare in rochia sa de mireasa, ca fotograf nunta am reusit sa imortalizez acest aspect prin intermediul unor imagini minunate.

Cuplul era mai indragostit ca niciodata, iar asta se putea vede clar in fotografiile de nunta. Se tineau de mana, se privau in ochi si se sarutau cu pasiune. Ca fotograf de nunta am reusit sa capturez aceste momente unice.

Prin ceea ce am reusit sa surprind, acestia vor pastra aceste fotografii de nunta pentru totdeauna, ca o amintire pretioasa a zilei lor speciale. Ei vor putea privi inapoi la aceste fotografii si sa-si aminteasca de iubirea lor si de emotiile din ziua nuntii lor.

Autor: Fotograf profesionist Alexandru Pasarelu