Valentina + Radu | Wedding Tree House Cosoba

Valentina + Radu | Wedding Tree House Cosoba

Nunta lui Radu cu Valentina va ramane pentru mult timp de acum incolo una din nuntile mele preferate din toti anii in care fac asta ca fotograf nunta. Si asta datorita lor, datorita unor oameni frumosi pe care i-au avut alaturi, datorita unei petreceri de neuitat dar si datorita unei locatii cu care am ramas in minte in cel mai frumos mod posibil. Nunta lor a avut loc la Tree House Cosoba, locatie aflata la marginea padurii, cu o piscina superba si suficient spatiu pentru o petrecere in aer liber. A fost o petrecere de nunta asa cum rar iti este dat sa vezi.

Dar sa incep cu inceputul, pe mirii mei de astazi i-am cunoscut printr-un intreg lant de evenimente frumoase la care am mai participat. Cu un an in urma am fost fotograf de nunta la evenimentul varului sau, Andi, a carui nunta o puteti vedea de asemenea pe blog si de acolo de cum ne-am cunoscut am stabilit ca vom lucra impreuna si de aceasta data.

Valentina, cred ca cea mai carismatica persoana pe care o cunosc a fost de indata cucerita de stilul meu fotografic si de acolo a pornit totul, pentru ca stim cu totii ca in alegerea unui fotograf de nunta parerea miresei este de departe cea mai importanta. Odata ce ai cucerit mireasa, totul vine de la sine.

Revenind la nunta lor, a fost minunata, cea mai frumoasa biserica din Bucuresti, Biserica Alba, locatia sedintei foto a fost total atipica altor nunti, iar petrecerea…. o da petrecerea, dementiala!

Asa ca va invit si pe voi sa aruncati o privire pe aceste imagini minunate.