Sofia Ioana – Fotografie de Botez – Salon du Mariage

Sofia Ioana – Fotografie de Botez – Salon du Mariage

Sofia a fost crestinata, mami a plans de bucurie, iar tati a dansat pana dimineata 🙂 Doar asa am putut descrie in doar cateva cuvinte botezul Sofiei. Totul a fost minunat, momente magice alaturi de o fetita frumusica foc in jurul careia s-a desfasurat cea mai frumoasa petrecere.

Pentru noi este a doua oara cand ne vedem, prima data a fost in burtica Liviei, cand alaturi de Mihai au pozat in poate cea mai frumusica sedinta foto de maternitate, o puteti vedea aici. Pot spune ca a fost dragoste la prima vedere 🙂 da, Sofia a fost ca o printesa care stie cand sa zambeasca, stie cand sa se arate deranjata de prea multe poze, dar mai ales a stiut sa ne faca pe toti sa ne simtim minunat cand a facut baita in cristelnita. Si asta datorita si unui sobor de preoti deosebit de blanzi si calzi care ne-au mangaiat sufletele in timpul slujbei, veti vedea si va veti convinge indata.

A fost pentru mine unul din cele mai frumoase botezuri la care am luat parte ca fotograf de botez, pentru ca am avut ocazia sa leg o frumoasa prietenie cu Mihai si Livia dinainte de a lua parte la botezul micutei lor, iar asta a contat enorm. Am fost primit asa cum si-au primit toti prietenii dragi si am avut ocazia sa fotografiez asa cum imi place, oameni relaxati, voie buna si multe emotii si bucurii.

Va invit si pe voi mai jos sa vedeti cateva din imaginile lor de suflet 🙂

Fotograf Botez Bucuresti: Alex Pasarelu

fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez fotograf botez - fotografie de botez