Sedinta foto de maternitate – fericirea de a deveni parinti

Sedinta foto de maternitate – fericirea de a deveni parinti

Sedinta foto de maternitate – metoda ideala de a imortaliza fericirea de a deveni parinti


sedinta foto maternitate - maternity - fotograf gravide


Venirea unui copil pe lume reprezinta o minune, iar cei care se pregatesc sa devina parinti trebuie sa faca orice posibil sa se bucure de fiecare moment pana cand aud primul scancet. Realizarea unei sedinte foto de maternitate reprezinta o idee excelenta, in mod special pentru faptul ca,  peste ani, parintii vor putea privi cu drag la imaginile in care bebelusul inca se afla in burtica.

Alegerea unui fotograf profesionist Bucuresti reprezinta primul pas pentru ca tinerii sa se bucure de o experienta frumoasa, presarata cu emotie, in urma careia sa aiba la dispozitie poze maternitate care sa le aminteasca de momentele traite inainte de a deveni parinti.

Exista cateva criterii importante care nu pot fi trecute cu vederea la momentul stabilirii unei astfel de sedinte foto. Intre cele mai importante, nu lipsesc urmatoarele:

Alegerea locurilor pentru sedinta foto de maternitate

In functie de anotimp, viitorii parinti pot alege locatiile in care sa realizeze sedinta foto de maternitate impreuna cu un fotograf maternitate. De exemplu, in natura pot fi surprinse unele dintre cele mai frumoase imagini, daca temperatura o permite.

Viitorii parinti pot alege un luminis dintr-o padure, un peisaj de munte sau chiar o plaja pustie, unde sa fie doar ei, marea, nisipul fin de sub picioare si cerul infinit. De asemenea, o serie de poze maternitate poate fi realizata acasa, in camera bebelusului care inca nu a sosit pe lume, astfel incat atunci cand creste, sa poata vedea cum s-au pregatit parintii lui, cu multa emotie pentru momentul in care familia urma sa aiba deja trei membri.

Alegerea tinutelor potrivite pentru sedinta foto de maternitate

Pe parcursul sedintei foto de maternitate, viitorii parinti se pot schimba de mai multe ori. Folosirea multor  tinute ofera posibilitatea surprinderii unor imagini diferite, care sa infatiseze traseul viitorilor parinti din timpul sarcinii. Ideal este ca tinerii sa aleaga haine colorate, pline de viata, care sa sugereze fericire, bucurie si care, in acelasi timp, sa puna in lumina intr-un mod frumos burtica mamei.

Pozitii, gesturi si priviri

Un fotograf profesionist va sti intotdeauna sa le sugereze persoanelor care pozeaza metode in care sa paseasca, sa se aseze si sa se priveasca, tocmai pentru a scoate in evidenta bucuria de a deveni parinti. Postura este foarte importanta pentru realizarea unor fotografii de maternitate frumoase. Povestea pe care imaginile o spun nu poate reiesi decat din ceea ce transmit personajele principale.

Recuzita utilizata in timpul sedintelor foto

Recuzita are, de asemenea, un rol extrem de important in realizarea unei sedinte foto de maternitate. Viitorii parinti pot folosi cateva obiecte interesante si simple, in acelasi timp, cu ajutorul carora sa isi transpuna bucuria in imagini.

De exemplu, mamica poate poza in timp ce rasfoieste o carte despre sarcina, pentru ca mai tarziu sa-i poata arata micutului ei cum s-a pregatit pentru cea mai importanta responsabilitate din viata ei. De asemenea, parintii pot poza impreuna cu o jucarie de plus, pe care atunci cand bebelusul vine pe lume, i-o vor oferi si, fara indoiala, peste cativa ani va deveni atractia sa preferata.

O alta idee minunata pentru sedinta foto de maternitate este aceea de  a colora cu grija pe burtica mamei un cerculet pe care sa scrie ,,Loading…”, un desen care sa indice ca data la care urmeaza sa aiba nasterea se apropie foarte repede. Asadar, exista lucruri simple, dar de care un fotograf profesionist Bucuresti (de oriunde, in fond) se poate folosi pentru a scoate in evidenta esenta povestii viitorilor parinti.

Amintiri de nepretuit – sesiune foto de maternitate, o bucurie nemarginita

Niciun lucru material nu poate inlocui emotia si bucuria pe care doi tineri o simt atunci cand mai au foarte putin si devin parinti. De aceea, sedinta foto maternitate poate reprezenta pentru ei un cadou perfect din partea celor dragi. Prietenii sau membrii familiei care doresc sa ii ajute sa isi contureze un album de familie minunat pot lua legatura cu un fotograf, sa ii spuna acestuia cateva lucruri despre viitoarea mamica, dar si despre viitorul tatic, pentru ca in ziua sedintei foto, totul sa decurga perfect. Un profesionist trebuie sa aiba capacitatea de a intelege cel putin cateva aspecte despre personalitatea celor cu care lucreaza, astfel incat sa le ofere rezultatele dorite.

Toti viitorii parinti ar trebui sa realizeze o sedinta foto in timpul maternitatii, atat pentru ei insisi, cat si pentru bebelusul care mai are putin si soseste pe lume. In acest fel, caminul personal poate fi presarat cu imagini dintr-una din cele mai importante perioade ale vietii tinerilor si, mai mult, peste ani si ani, parintii se vor putea bucura de fotografii impreuna cu copiii lor!