Sabina + Alex | Wedding ComicCon

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Sabina + Alex | Wedding ComicCon</span>

O noua nunta (“Nunta ComicCon”) fotografiata se asterne in imagini mai jos.

Un cuplu cu un nivel de adrenalina peste nivelul mediu, au sarbatorit ziua nuntii lor cu totul inedit. Prima parte a zilei a inceput lejer, Alex ne-a primit acasa la parinti, alaturi de cativa prieteni dragi, unde am surprins in imagini buna dispozitie si distractia specifica barbatilor, un pahar de wiskey, o gluma buna si tinute impecabile. S-a lasat “gatit” de catre prieteni, imbratisat de catre tata si emotionat de lacrimile mamei, a pornit sa-si vada mireasa la salonul unde se pregatea de ore bune. Noi am ajuns mai repede decat el, si am apucat sa vedem aceste momente frumoase, inc are o femeie frumoasa devine o mireasa superba. Salonul La Bibliotheque, un loc deosebit de primitor, cu un aer clasic, a fost locul unde Sabina s-a pregatit alaturi de domnisoarele de onoare. Am ras si ne-am distrat printre titluri de carti in biblioteca de la etaj si totul a ramas scris in imagini.

Un “First Look” asa cum si-au imaginat, a avut loc chiar in aceasta locatie, scara superba ne-a ajutat sa transformam momentul intr-unul unic. Alex cu lacrimi in ochi si-a privit mireasa mandru si pornit-am spre locul distractiei din ziua nuntii. Nu, nu la petrecere 🙂 asta a fost mai tarziu, ci la ComicCon, da, Alex si Sabina sunt fani ai seriei “Game of Thrones” dar si pasionati ai personajelordin alte serii de seriale, filme si jocuri pe calculator. Da, au avut si costumatii, ea mireasa iar el Darth Vader pe sub camasa de ceremonie 🙂 Si-a intalnit “idolul” in marime naturala si s-au lasat fotografiati ca niste copii si alaturi de copii.

Ce sa vezi, Alex la un moment dat a acceptat provocarea de a purta si niste lentile de contact “Zombie” si pentru asta ApropoTV i-au apostat si intervievat pentru curajul de a-si petrece ziua nuntii intr-o locatie cu totul neobisnuita pentru un astfel de eveniment. Da, vor aparea la televizor 🙂

Dupa ce am luat la rand toti eroii pentru fotografii, am ajuns si pe vestitul tron din seria lor preferata, superb! Ce si-ar fi putut dori mai mult decat sa se simta ca niste regi?

Am parasit apoi ComicCon si am aterizat in Oraselul Copiilor, unde am lasat copilaria sa iasa la suprafata, ne-am distrat in carusel, in montagne russe si masinute electrice. Apoi am profitat de oaza de natura din parc si am realizat cateva fotografii intime, asa cum se cade pentru un cuplu indragostit in ziua nuntii.

Petrecerea, cu tematica “Game of Thrones”, a avut loc la cortul cu piscina a Daimon Club, unde dansul, muzica buna si distractia au fost in prin plan pana dimineata.

Cu asa nunti, sa tot fii fotograf nunta 🙂

Casa de Piatra Sabina si Alex Petcu!