Angajam un fotograf profesionist la nunta sau facem poze cu telefonul?

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Angajam un fotograf profesionist la nunta sau facem poze cu telefonul?</span>

Angajam un fotograf profesionist la nunta sau facem poze cu telefonul?

Nunta este acel eveniment unic in cadrul caruia atat mireasa si mirele, cat si invitatii trebuie sa se simta extraordinar. Pentru miri, ziua respectiva trebuie sa fie lipsita de griji, acestia avand doar responsabilitatea de a se distra si de a petrece timp de calitate cu cei dragi.

In ceea ce priveste imortalizarea celor mai importante momente de la o nunta de vis, de acest aspect se va ocupa un fotograf profesionist. De ce sa pierdeti clipe pretioase pentru a face poze cu telefonul si sa nu angajati o persoana specializata in acest domeniu?

In plus, fotografiile de la nunta sunt singurele care le vor aminti mirilor si invitatilor despre fiecare moment important al evenimentului, motiv pentru care calitatea fotografiilor este esentiala. Doar un fotograf de nunta profesionist va putea surprinde emotiile prin care cu totii trec, iar imaginile rezultate sa fie considerate nu doar simple fotografii de nunta, ci amintiri pretioase.

Motive pentru care alegem un fotograf profesionist in detrimentrul pozelor cu telefonul

Exista numeroase aspecte care sa va convinga de ce ar trebui sa angajati un fotograf nunta profesionist si sa nu faceti pozele cu telefonul. In primul rand, timpul – este cel mai de pret in orice circumstanta, dar mai ales cand vine vorba de un eveniment unic. Cel mai probabil, este una dintre putinele sanse de a petrece timp de calitate alaturi de prieteni si familie, in aceeasi formula. Asadar, de ce sa irositi aceste clipe ingrijorandu-va cu privire la fotografii? Un profesionist se va asigura sa va bucurati la sfarsitul zile de cele mai frumoase momente imortalizate atat in format digital, cat si fizic.

Un alt aspect de care sa tineti cont, este calitatea fotografiilor de nunta. Fireste, este incomparabil felul in care arata pozele realizate cu ajutorul unul echipament profesionist si cele cu telefonul mobil. Iar pentru ca ne dorim ca amintirile de la nunta de vis sa fie pastrate pentru totdeauna intr-un format de calitate, vom apela la prestatori cu experienta in domeniul foto-video. In plus, nu doar calitatea fotografiilor, dar si modul in care persoanele sunt imortalizate este important. Este un aspect care tine, de asemenea, de forma finala a fotografiilor. Un fotograf profesionist se va asigura ca realizeaza cadrele cu un fundal favorabil, dintr-un unghi care sa va puna in valoare.

Experienta unui fotograf de nunta bine pregatit este un alt motiv care cantareste enorm. Cu siguranta, va doriti ca produsul livrat de fotograf sa se apropie cat mai mult de perfectiune. Unghiul din care sunt realizate cadrele, echipamentul profesionist, persoana care realizeaza fotografiile, dar si persoanele imortalizate sunt principalele ingrediente ale unor poze impresionante. Experienta unui fotograf isi va spune cuvantul, in mod similar si relatia pe care ati reusit sa o construiti cu acesta in timpul organizarii evenimentului.

Creativitatea, rabdarea si pasiunea fotografului sunt esentiale. Purtati discutii anterioare evenimentului cu persoana la care apelati, pentru a va asigura ca va surprinde cele mai frumoase clipe de la nunta asa cum va doriti. Este important ca fotograful sa stie ce asteptari aveti, pentru ca produsul livrat sa fie cel la care visati. 

Prelucrarea imaginilor de catre un  fotograf profesionist este importanta. Pentru ca pozele sa se apropie de perfectiune, fotograful va aplica mici trucuri ce tin de lumina si efecte, cu ajutorul unor programe speciale. Foarte important, aceste efecte nu vor afecta naturaletea cu care au fost surpinse cadrele. In cazul in care vom face poze cu telefonul, acestea vor fi de multe ori plictisitoare si nu vor creste valoarea momentului surprins.

Cu siguranta fiecare persoana isi doreste sa se bucure de cat mai multe amintiri de la nunta sa de vis. Ce alta amintire mai de pret putem avea, decat fotografiile? Capacitatea de stocare a unui aparat de fotografiat profesionist vs. cea a smartphone-ului este un alt motiv pentru care sa optati pentru servicii de calitate. Un astfel de eveniment, precum nunta, nu va dura o eternitate, insa fotografiile, cu siguranta, vor exista si peste ani. Este firesc sa va doriti ca fiecare moment sa fie imortalizat si adaugat in albumul de nunta. Numarul minim de poze ce vor fi realizate in cea mai importanta seara din viata voastra va fi stabilit alaturi de fotograf la semnarea contractului.

Totusi… este bine sa facem poze cu telefonul la nunta?

Concluzionand, bineinteles ca fotografiile realizate de catre o persoana specializata vor fi intotdeauna mai calitative decat cele cu telefonul. Mirii nu vor irosi clipe de calitate surprinzand momentele de la nunta, ci se vor lasa imortalizati de o persoana creativa, cu experienta in acest sens, care dispune de un echipament pe masura. Tineti cont ca nu orice fotograf va fi potrivit pentru evenimentul unic organizat de voi, ci numai un fotograf profesionist nunta, care pana la momentul respectiv a acumulat experienta in domeniu.

Evident ca va puteti bucura de momente facand si poze cu telefonul in ziua nuntii, dar ganditi-va ca veti experimenta o nunta superba doar prin ecranul acelui dispozitiv si nu veti trai cu adevarat momentele. Asa ca sfatul meu ca si fotograf de nunta de atatia ani, mai bine le lasati in geanta sau sacou si va bucurati de ceea ce vedeti in fata ochilor. 

Sper ca aceste sfaturi oferite de Belle Art Photography si de fotograful de nunta Alex Pasarelu sa va fie de un real ajutor in organizarea unui eveniment de succes.