Mara + Alex | Wedding Domeniul Stirbey

Mara + Alex | Wedding Domeniul Stirbey

Nunta Domeniul Stirbey din Buftea – Mara + Alex

O nunta la Domeniul Stirbey din Buftea va fi intotdeauna o nunta de calitate, cu oameni frumosi si fotografii de nunta reusite, care vor avea mereu valoarea de amintire. Imagini cu viata si trairi adevarate sunt ceea ce imi place cel mai mult sa fac, dar asta se datoreaza in egala masura si locatiei sedintei foto si a petrecerii dar mai ales oamenilor care iau parte la o astfel de nunta. Ca si fotograf de nunta, Domeniul Stirbey va fi pentru mine una din locatiile preferate pentru nunti in Romania. Si asta pentru ca ne ofera o varietate superba de peisaje, vegetatie superba, o capela de vis, si locurile de petrecere care se ridica cu adevarat la rang de locatie premium.

Oare am avea o nunta misto daca ar fi toate astea dar ar lipsi oamenii care stiu sa se distreze? Cu siguranta nu! Nu doar locatia este importanta, cred ca pe langa o locatie frumoasa ponderea cea mai mare o au oamenii care participa la acea nunta. Am putea avea imagini de invidiat oriunde in lume daca oamenii se distreaza cu patos. 

Am zis sa subliniez asta, pentru ca Mara si Alex au fost cu adevarat prezenti la nunta lor, si cand spun prezenti, ma refer la faptul ca s-au distrat si s-au simtit bine. Asta pentru ca au lasat ca grijile sa le gestioneze altii pentru ei. Un organizator bun de nunta, o locatie care tine la satisfactia nuntasilor si profesionisti precum band-ul si producatorii de imagine (cameraman si fotograf profesionist de nunta), in speta noi.

Mara si Alex, dupa cum se vede in imaginile de mai jos au avut o nunta d e m e n t i a l a ! Ajunge cat de mult am vorbit si va invit sa va convingeti singuri 🙂

Fotograf Nunta: Alex Pasarelu

Slujba: Biserica Delea Noua

Sedinta Foto Nunta: Gradina Domeniul Stirbey Buftea

Petrecere Nunta: Domeniul Stirbey Buftea

Muzica: Alex Porro & Band (apropo geniaaaaali!!!)

Fotografie de Nunta Domeniul Stirbey – Mara + Alex