Adelina+Vlad | Wedding – Biavati Events

Adelina+Vlad | Wedding – Biavati Events

Nunta Adelina si Vlad | Biavati Events

Adelina si Vlad, doi tineri super frumosi care mi-au marcat in mod pozitiv ziua de 28 Octombrie 2017. Si cand spun asta o spun cu draga inima 🙂

Initial nu stiam cine sunt cei doi, pentru ca am fost invitat de colegul meu Mircea sa iau postura de main photographer. Intamplarea a facut ca pe Vlad sa il stiu inca din vremea liceului cand incercam amandoi sa fim mari jucatori de baschet, din cate se vede nu prea am reusit 🙂 dar m-am bucurat enorm sa-l revad. Vlad a ales sa-si petreaca restul vietii alaturi de o femeie superba, Adelina, care pe tot parcursul evenimentului nu a facut decat sa rada si sa se simta bine.

Pentru ca data nuntii era una de toamna, din pacate soarele ne-a parasit destul de repede si am avut la dispozitie doar 30 minute sa facem sedinta foto. Nu am simtit nicio secunda presiunea timpului pentru ca lucram cu oameni super faini. Doi miri care se iubesc, si asta se vede in fotografii, un coleg fotograf de nunta foarte bun, aveam asistentii dupa noi care ne-a ajutat maxim sa punem in scena cateva cadre frumoase, si o vreme prielnica.

Biserica Mavrogheni a fost gazda momentului de liniste al acestei zile, iar atmosfera a fost superba.

Petrecerea a continuat apoi la Biavati Events, unul din cele mai frumoase ballroom-uri din Bucuresti. Eleganta petrecerii si distractia au fost redate intocmai, fun Fun FUN!

Multumiri colegilor mei pentru ajutor: Fotograf Nunta Mircea (Second Photographer) si Nicu (Asistent).

Locatie sedinta foto: Parcul Kiselef

Locatie ceremonie religioasa: Biserica Mavrogheni

Locatie petrecere: Biavati Events

Organizator: Georgiana (ThePerfectWedding)

nunta adelina si vlad