Madalina + Joe – Fotografie de nunta – Domeniul Stirbey

Madalina + Joe – Fotografie de nunta – Domeniul Stirbey

Madalina + Joe – Domeniul Stirbey – FOTOGRAFIE DE NUNTA


Anul trecut, acest cuplu minunat si fericit s-a casatorit in cadrul unei nunti emotionante. Au ales sa faca acest pas important in viata lor impreuna, in fata familiei si prietenilor lor apropiati in cel mai frumos loc din apropierea capitalei, Domeniul Stirbey din Buftea. Nunta a avut loc intr-un cadru frumos, cu un decor spectaculos si cu o atmosfera plina de iubire si fericire.

Am savurat din plin sa le fiu fotograf de nunta si am captat fiecare moment special, inclusiv pregatirile, ceremonia si petrecerea. Cand au primit fotografiile au fost de-a dreptul impresionati de imaginile surprinse, am reusit sa imortalizez momentele unice ale nuntii lor. Fotografiile de nunta au captat toate emotiile, zambetele si lacrimile din ziua aceea speciala.

Ma bucur enorm ca prin aceste imagini putem privi inapoi la acele momente. Acestea sunt amintiri pretioase care vor fi pastrate pentru totdeauna. Cei doi va recomanda cu caldura sa investiti in fotografia de nunta, deoarece acestea sunt amintiri pe care le vom pretui pentru totdeauna.

Casa de Piatra dragilor, abia astept sa va revad! ?

Fotograf de nunta – Alex Pasarelu