Irina + Alin | Wedding Day

Irina + Alin | Wedding Day

Fotografie nunta altfel, o nunta cu oameni dragi si iubitori. Irina si Alin au avut alturi de ei pe cei mai iubitori prieteni si apropiati si s-au distrat maxim, iar eu m-am bucurat ca le-am fost alaturi in calitate de fotograf de nunta.

Sedinta foto din ziua nuntii a fost si ea speciala. Tin minte cand Irina mi-a spus ca isi doreste ca fotografiile nuntii lor sa fie altfel decat ceea ce vede la majoritatea nuntilor, si ca si-ar dori ca sedinta foto sa o facem altundeva decat in parc. Asa ca le-am propus centrul Bucurestiului, un amalgam de arhitectura frumoasa, de stradute cu fatade pretioase, trafic si harmalaia orasului.

Irina si Alin nu s-au emotionat si au trecut cu brio peste tracul de inceput, apoi totul a decurs natural si placut pana la final. Am avut la dispozitie mai bine de 2 ore, timp in care am avut ocazia sa lucram relaxati si destinsi.

Apoi petrecerea a avut loc la Hotel Yesterday, unde nebunia s-a dezlatuit imediat dupa deschiderea dansului celor doi indragostiti. Apropo de dans, a fost demential! 🙂

Va invit sa va delectati cu cateva din imaginile nuntii lor.

Fotograf Nunta Bucuresti: Alex Pasarelu

Slujba: Biserica Sfantul Grigore Palama

Party: Hotel Yesterday