Evi + Marius | Wedding Golden Tulip Ana Dome

<span class="hidepagetitles_toggle_title">Evi + Marius | Wedding Golden Tulip Ana Dome</span>

Fotograf Nunta Evi&Marius | Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca

Evi si Marius, una din nuntile mele preferate si perfecte din acest an. O nunta cum rar intalnesc, o nunta in Cluj, unde oamenii sunt parca din alta lume. O mireasa superba si un mire extrem de atent la nevoile partenerei lui.

La nunta lor nu m-am simtit in nicio secunda fotograf de evenimnte, ci am fost tratat ca un drag prieten.Oamenii acestia m-au marcat, sunt molipsitor de bine dispusi si s-au bucurat din toata inima in ziua nuntii lor.

Pregatirile le-am fotografiat chiar in una din camerele hotelului, iar asta a contribuit foarte mult la obtinerea de imagini bune, cu o lumina placuta. Apoi dupa ce mirii mei s-au vazut pentru prima data, apropo a fost extrem de emotionant, am coborat in lobby pentru a face o sedinta foto cums e cuvine. Nu am putut din pacate sa iesim prea mult afara din cauza ploii, insa nu regret nicio secunda pentru ca hotelul ne-a pus la dispozitie decoruri variate incat timp de 2 ore nu ne-am putut plictisi.

Apoi petrecerea a urmat in fastuoasa sala a hotelului, si se poate vedea in imagini cat de bine s-au distrat in aceasta zi speciala. De ajuns cu vorba lunga si va invit sa vedetei imaginile.

Fotograf Nunta: Alex Pasarelu

Locatie Petrecere: Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca

Fotograf Nunta Evi&Marius | Golden Tulip Ana Dome