Care sunt aspectele de care sa tineti cont cand planuiti sedinta foto “Save the date”?

Care sunt aspectele de care sa tineti cont cand planuiti sedinta foto “Save the date”?

Care sunt aspectele de care sa tineti cont cand planuiti sedinta foto “Save the date”?


save the date - sedinta foto nunta - fotograf nunta bucuresti


Sedinta foto “Save the date” este relativ un concept nou, insa a prins foarte bine, tocmai pentru ca se incadreaza in genul de sedinte foto interactive, interesante si reprezinta o altfel de invitatie decat cea clasica, traditionala. Daca urmeaza sa faceti pasul cel mare si sa va uniti destinele, inseamna ca trebuie sa va ganditi si voi la o astfel de sedinta foto, nu doar pentru a trimite imaginile persoanelor dragi, ci si pentru a va bucura de timp calitate in doi, in locatii superbe.

In involburatul proces de organizare al nuntii, nu trebuie sa uitati ca aveti nevoie si de momente in cuplu, in care sa va amintiti de ce ati hotarat ca sunteti sortiti unul pentru celalalt. Alegeti un fotograf de nunta Bucuresti bun, cu ajutorul caruia va transformati povestea intr-una feerica si deconectati-va de tot ce inseamna alegerea tinutelor pentru ziua cea mare, alegerea meniurilor, a decoratiunilor si a florilor!

Rezervati-va o zi intreaga pentru sedinta foto

Pentru inceput, este important sa va alocati o zi intreaga pentru sedinta foto de tipul ,,Save the date”. In aceste momente trebuie sa fiti odihniti, sa nu va ganditi la nimic altceva si sa nu fiti presati de alte responsabiliti. Bucurati-va, pur si simplu de cateva ore departe de nebunia a tot ce inseamna pregatirea nuntii, ce isi doresc parintii, la ce se asteapta invitatii etc.

Mai mult, atunci cand puteti face poze de dimineata pana seara, puteti schimba locatiile, daca vreti sa aveti mai multe tipuri de cadre, puteti sa schimbati outfiturile linistiti si, in acelasi timp, puteti obtine fotografii profesionale din mai multe momente ale zilei. De exemplu, daca rasaritul are farmecul sau, la fel se intampla si in cazul apusului, atunci cand pe cer este un curcubeu de culori deosebite, ale caror mii de nuante reprezinta cadrul de fundal perfect pentru imortalizarea unor momente minunate!

Cu cat timp inainte de nunta puteti face sedinta foto “Save the date”?

Avand in vedere ca scopul sedintei foto de tipul ,,Save the date” este sa va anuntati familile, dar si prietenii, in legatura cu data la care urmeaza sa va spuneti ,,Da!” in fata ofiterului de stare civila si in fata lui Dumnezeu, recomandat este sa faceti acest pas cu cel putin cateva luni inainte de nunta. Astfel le oferiti invitatilor posibilitatea de a-si elibera programul pentru a va fi alaturi, dar si posibilitatea de a se organiza din punct de vedere financiar. De exemplu, daca urmeaza sa aveti nunta in timpul verii, persoanele pe care vi le doriti alaturi trebuie sa stie cand va fi evenimentul, pentru a nu-si programa concedii chiar atunci sau pentru a nu accepta alte invitatii intre timp.

Alegeti un fotograf nunta experimentat

Pentru a va bucura de fotografii deosebite, care sa transmita o poveste, aveti nevoie de un fotograf de nunta, care sa inteleaga toate emotiile prin care treceti, dar si scopul pentru care va doriti sa faceti sedinta ,,Save the date”. In functie de cum va intelegeti pe parcursul acestei zile, dar si in functie de imaginile pe care le primiti ulterior, puteti alege sa colaborati cu acelasi fotograf si cand vine vorba despre pozele de nunta. Practic, veti rezolva două lucruri deodata: aveti parte de o sedinta foto minunata, in timpul careia sa petreceti timp de calitate impreuna si, in acelasi timp, rezolvati unul dintre cele mai importante aspecte de pe lista cu lucruri de facut pentru ziua cea mare!

Recuzita

Nu in ultimul rand, in timpul sedintei foto puteti folosi mai multe elemente de recuzita, daca va doriti sa obtineti fotografii minunate, desprinse parca din reviste. In functie de personalitatea pe care o aveti, dar si de tipul de cuplu, puteti realiza sedinte foto romantice, in cadre feerice din natura, sedinte foto moderne, in care sa va distrati sau, bineinteles, sedinte foto tematice. De exemplu, daca sunteti pasionati de motoare, puteti merge intr-un atelier auto, intr-o reprezentanta sau pur si simplu pe un drum necirculat, unde sa va pozati pe propriul motor, asa cum va doriti.

Multe cupluri tind sa uite ca nunta este un moment special pentru ei doi, o zi in care trebuie sa se bucure si sa isi impartaseasca dragostea cu cei din jur. Incercati sa va desprindeti de stresul si presiunea pe care le simtiti inainte de marele eveniment si deconectati-va cu ajutorul unei sedinte foto!