Blog

Iulia&Catalin – Palatul Bragadiru

O nunta ca in povesti, cu o superba sedinta foto la Palatul Bragadiru, unde ne-am distrat pe masura. Iulia si Catalin au fost la inaltime 🙂

Vezi galeria…


Sabina&Alex – Nunta ComicConFotograf profesionist de nunta

O nunta FUN, cu tematica “Game of Thrones”, multe fotografii la ComicCon, distractie la maxim alaturi de prieteni si familie la Daimon Club. Asa pot descrie nunta Sabinei si a lui Alex, doi tineri superlativi, pasionati de activitati extreme si eroi. Te invit sa vezi doar cateva din imaginile nuntii lor. Acesta este inca unul din motivele pentru care iubesc sa fiu fotograf de nunta.

Vezi galeria…


Fotograf Profesionist de Nunta

Fotograf de nuntă în București sau Destination Photographer

Sunt dese acele cazuri în care cei care au nevoie de un fotograf profesionist de nuntă să caute doar în orasul sau locația în care se află. De ce? Prin natura meseriei noastre, ne place să calatorim și să cunoaștem cât mai mulți oameni noi, alături de care să ne bucurăm în acele momente frumoase.

Citește mai mult…


Sabina&Alex – Cununia Civilăfoto nunta

Cununia Civilă a doi oameni frumoși, la Casa Eliad, Oficiul Stării Civile Sector 3, din București.

Vezi galeria…


corporate photography

Fotografia Corporate și Business

Întotdeauna pentru o companie care ține la propria imagine, este foarte important să folosească fotografii de cea mai bună calitate în promovarea paginii web dar și în rețelele de socializare.

 

Citește mai mult…


Sony A9 – a “MONSTER” cameraSony A9

Sony a lansat cel mai performant mirorless, Sony A9. Un aparat din gama Alpha, care ne surprinde in continuare.

Citește mai mult…


BMW DriftBMW China Town Drift

Astazi, 8 Aprilie, am insotit niste prieteni la un eveniment BMW spectaculos. “China Town Drift” s-a desfasurat in locul cu acelas nume, pe Centura Bucuresti, si am avut parte de expo show cu adevarate capodopere auto si spectacol pe patru roti la un alt nivel.

Citește mai mult…


“Iron Joe” PhotoshootFitness Photography

Sedinta foto de fitness, cu tematica “IronMAN”, realizata in
sala de forta Best Fitness Gym, unde JOE a fost eroul nostru. Va invit sa rasfoiti imaginile.

Vezi galeria…


workshop fotografie

Workshop Fotografie – Martie 2017

In perioada 20-24 Martie 2017, am avut palcerea de a organiza un workshop de fotografie “Entry-Intermediate Level” in care ne-am distrat copios. Am petrecut cateva ore pretioase in sala de curs, unde am discutat despre principiile de baza in fotografie, exemplificand pe cat posibil fiecare situatie intalnita in experienta de pana acum.

Citește mai mult…


Damian – Fotografie de Botezfoto familie

Astăzi, 25 februarie 2017, am avut de fotografiat un prințișor. Damian, a fost botezat la Biserica Sfântul Mina Vergu, o biserica încărcată cu multă multă istorie, la care mulți pelerini vin să se închine. Damian a fost întâmpinat de doi preoți blânzi si plini de caldură spirituala, care pe tot parcusul slujbei de botez au fost extrem de grijulii. Ne-au bucurat cu o slujbă superbă, din suflet, și au contribuit la crearea unor amintiri de neprețuit.

Vezi galeria…


dappermen

Dappermen.ro

Cauți un produs de cea mai bună calitate, fie el vestimentar sau de larg consum? Dappermen este un magazin ce se adresează barbaților în general dar și doamnelor și domnișoarelor ce vor să facă un cadou prețios și de calitate domnilor de lângă ele. Descoperă! Cumpară! Exprimă-ți stilul! Toate produsele din România, destinate exclusiv bărbaților, la cel mai bun preț.

Citește mai mult…


MartisorMini-ședință foto de Mărțișor

Arată-ți iubirea și oferă-i femeii de lângă tine, ca și Mărțișor, o ședință foto de cuplu și sigur vei face cea mai frumoasă impresie.

 

Citește mai mult…


Lenovo Y700

Review Lenovo Y700 și editarea fotografiilor

Review Lenovo Y700, pentru că a venit timpul unui upgrade al calculatorului pe care îmi editez fotografiile. Am început cautarile prin citirea a mii de review-uri despre toate brand-urile de pe piața laptopurilor destinate lucrului intens sau gaming.

Citește mai mult…


Back-up în fotografia de nuntă – Recomandat!

Probabil te întrebi ca înainte de a-ți contracta fotograful de nuntă, dacă va face tot posibilul ca fotografiile tale să fie în siguranță, dacă folosește back-up. De aceea vreau să îți vorbesc despre ce fac eu în ziua nunții și apoi acasă, pentru a mă asigura că nu pierd materialul fotografiat.

Citește mai mult…


Editarea Fotografiilor cu un Midi Controller

Cu un controller midi, produs de firma germană Behringer, se poate scurta timpul de prelucrare al fotografiilor aproape la jumate. Nu trebuie decât să sincronizezi controlerul cu aplicația dedicată de la MIDI2LR și totul merge ca pe roate. Funcții nenumarate și modalități de prelucrare, astfel încât workflow-ul tău să se îmbunătățească. Un review video complet, oferit de BelleFoto.ro și VR Media, în parteneriat cu ZeedoShop.

Citește mai mult…


 Organizatorul de nuntăOrganizator foto nunta

Mă gândeam zilele trecute la una din nunțile avute anul trecut. O nuntă ca în povești, cu o organizare de vis și doi miri care s-au distrat la nunta lor așa cum nu mai văzusem până atunci. Mă întrebam atunci, cum naiba reușesc oamenii aștia să fie atât de detașați, și mi-am amintit prima întâlnire pe care am avut-o cu ei.

Citește mai mult…


Târg de nunțitarg de nunti

Vine un moment în viața tuturor când decid să se căsătoreasca, și ce fac toți atunci? Merg la targul de nunți. Am participat și eu odată, pentru a ajuta un prieten drag, fotograf și mi-a placut și nu experiența. Dar ca și tânăr căsătorit am și fost ca potențial client. Ești curios sau curioasă să vezi cum este la târg din ambele perspectictive?

Citește mai mult….


Întâlnirea cu un fotograf de nuntă

Când ești în căutarea unui fotograf de nuntă, este foarte important să știi cu cine vorbești și ce fel de om este. De aceea am scris câteva cuvinte despre cum decurge întâlnirea cu un fotograf de nuntă.

Citește mai mult…


Prețul corect în fotografia de nuntă

Am decis să scriu despre un fenomen pe care îl întâlnesc destul de des în activitatea mea fotografică. De fiecare dată când sunt căutat de către un client pentru a discuta despre o posibilă colaborare, prima întrebare vine ca un ciocan. “Cât costă?”

Citește mai mult…


Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.