Bianca + Marius – Fotografie de nunta – Le Chateau

Bianca + Marius – Fotografie de nunta – Le Chateau

Bianca si Marius – FOTOGRAFIE DE NUNTA – Le Chateau


Nunta Biancai alaturi de Marius a fost un eveniment de neuitat, abia astept sa ma revad si cu sora ei in curand, fiti pe faza sa vedeti si acele fotografii 🙂

Ca fotograf de nunta, am avut onoarea de a fi prezent intr-un asemenea moment important pentru Bianca si Marius. A fost o zi minunata, plina de iubire si emotie.

Nunta lor a avut loc la Le Chateau, o locatie eleganta si deosebita din Bucuresti. Atmosfera era incarcata de bucurie si fericire, iar mirii erau radianti de iubire.

Bianca era frumoasa si stralucitoare in rochia sa de mireasa, iar Marius era la fel de impresionant in costumul sau elegant. Cuplul era mai indragostit ca niciodata si se poate vedea clar in fotografiile de nunta.

Am imortalizat fiecare moment al nuntii lor incercand sa creez cea mai frumoasa poveste de dragoste, captand lacrimile de bucurie si zambetele largi ale invitatilor si familiei, dar mai ales ale lor. Sedinta foto a fost intr-un loc unic, in serele Gradinii Botanice, unde am avut ocazia sa ii surprind in cele mai superbe ipostaze.

Cuplul va putea privi inapoi la aceste fotografii de nunta pentru totdeauna, ca o amintire pretioasa a zilei lor speciale. Sunt bucuros sa fi fost parte din acest eveniment de neuitat si sa fi imortalizat aceste momente unice prin intermediul fotografiilor mele.

Autor: Fotograf profesionist Alexandru Pasarelu