Alina + Mihnea | Wedding Day – Domeniul Stirbey

Alina + Mihnea | Wedding Day – Domeniul Stirbey

Nunta la palat va fi mereu pe primul loc cand cineva ma intreaba care este locatia mea preferata. Asa si in cazul acestor doi oameni frumosi, Alina si Mihnea, care anul acesta au facut o petrecere de pomina la Palatul Stirbey din Buftea. In unul din cele mai noi corturi de pe domeniu, frumosii nostri s-au distrat copios pana la orele diminetii, insa totul a inceput devreme din timpul zilei cu pregatirile lor.

Mihnea s-a pregatit alaturi de bunii lui prieteni acasa unde s-a lasat cu multa distractie ca pe vremea burlaciei… si alcool 😛 , iar Alina intr-o superba locatie interbelica din centrul Bucurestiului unde totul a fost despre relaxare si rasfat. Apoi revederea lor s-a lasat cu lacrimi de bucurie, emotie si multe incurajari din partea tuturor. Ceremonia religioasa a fost cu mare fast, soborul de preoti au facut ca momentul deja incarcat emotional, sa fie absolut memorabil printr-o voie buna si spirit tanar din partea lor, glumind si facandu-i pe ai mei miri sa se relaxeze in totalitate. Da! Asa ar trebui sa fie acest moment intotdeauna! 😀

Plecarea de la biserica nu s-a lasat cu una cu doua, ci cu multe aplauze, urlete de bucurie si incurajari cat cuprinde. Vremea a fost de partea noastra, si soarele ne-a mangaiat fruntile ca si cum cineva vegheaza asupra noastra si se bucura alaturi de noi.

De cum am ajuns la domeniu, sufletul meu tanar tremura de bucurie si pofta de munca, pentru ca asa cum stiti deja sunt un fotograf nunta cu mult spor si imaginatie, iar aceasta locatie este una din preferatele mele cand vine vorba de nunta. Momentele de magie au inceput rapid, iar Alina si Mihnea au fost eroii zilei. Relaxarea, buna dispozitie, dragostea multa ce si-o poarta reciproc au facut minuni din aceste cateva clipe pe care le-am petrecut singuri. 

Debutul petrecerii a fost un dans superb acompaniat de toti cei veniti sa le ureze de bine. Cu nori mari care le sprijineau miscarile tandre, primul dans a luminat dar si umplut tuturor ochii de lacrimi de bucurie. Apoi… nebunia s-a dezlantuit si petrecerea a ridicat rapid nivelul decibelilor ce ieseau din plamanii tuturor in strigate de bucurie si distractie.

Si asa as putea continua pana dimineata, insa am sa va las pe voi sa va dati seama de ceea ce a urmat.

Fotograf Nunta Bucuresti: Alex Pasarelu

fotograf nunta - palatul stirbey fotograf nunta - palatul stirbey fotograf nunta - palatul stirbey fotograf nunta - palatul stirbey fotograf nunta - palatul stirbey fotograf nunta - palatul stirbey fotograf nunta - palatul stirbey